Химическата атака, „поръчана от Асад“ – поредното скалъпено обвинение на ЦРУ и съучастниците им – ислямските терористи

Това е карта, на която са посочени основните владения на Ал-Каида в Сирия, или т.нар. Ал-Нусра. Както сами виждате, Хан Шехун е един от най-възловите градове на Ал-Каида, при това тази информация не е от Ал-Масдар, ами от Вашингтонския институт (https://www.washingtoninstitute.org/…/JabhatNusra-Stronghol…).

Техниката с химическите оръжия стана досадна и скучна. Едно и също всеки път. Поне се надявах на някакво въображение, след като миналия път номерата не им минаха, и когато бившия прокурор към ООН, Карла дел Понте, бе уволнена, щото каза, че доказателствата сочат, че бунтовниците са ползвали химическо оръжие в Хан ал-Асал през 2013.

Относно събитията в Хан Шехун, първият въпрос е, какви са мотивите ? Защо им е на САА да използва химическо оръжие, и то в момент, когато разнебитват брадатите говеда от Ахрар ал-Шам и Ал-нусра? Кой печели от това? Кого се опитват САЩ , Британия и Франция да спасяват? Сирийския народ или ал-Каида? Защо тези нещастни копеленца не казаха нищо, когато бе нападнат нашият християнски град Махарде, в който бе на прага да бъдат изклани над 20 хиляди души? Къде бяха тогава? Защо не говорят за Алепо вече? Някой чувал ли е там да стават атентати? Или още „последни съобщения“? Защо не покажат оръжията и химическите торби, намерени в източната част (https://www.facebook.com/leithaboufadel/posts/1932658790303874?pnref=story)?

Повече от ясно е, че печелившите от ситуацията са поизпърлените от бомбарировките бради и космати задници на Ал-Нусра и Ахрар ал-Шам, доста понамаляли, поне докато пристигне следващата пратка брадати взривяващи се зомбита, made in Saudi Arabia.

Спомняте ли си сърцераздирателната сцена по време на войната в Залива срещу Ирак, когато 15-годишно момиче свидетелстваше пред Комисията за човешки права (http://www.mintpressnews.com/fake-news-isnt-new-dissecti…/…/), като със сълзи и ридание разказваше как иракски войници са убивали бебетата в инкубаторите? Тя бе цитирана от тогавашния президент Джордж Буш. А после се оказа огромна тлъста лъжа, и че това момиче е дъщеря на кувейтския посланик в САЩ. Ами какво да кажем за обвиненията за химическото оръжие в Ирак, поредната лъжа, която се повтаряше десетилетие, преди да се докаже като манипулация?

И днес пак същото. Още не получили никакви доказателства, час след „новината“, разпространена от ислямист в Ковънтри, който е бивш фалафелджия, и който по някаква мистериозна причина е наречен „Сирийска обсерватория за човешки права“, говна като Натаняху, Борис Джонсън, Ердоган и цялата паплач, която реве за сирийския газ и тръбите през Сирия, почнаха да сочат с пръст към тяхното бизнес-препятствие Асад и да ползват същите номера. Всичките вкупом и наведнъж, като по зададен сигнал. Реват и си късат дупките от лицемерен и преправен плач. Комерсиални уроди, които вкараха над 100 000 джихадисти, разпилени от сирийската и руската авиации.

И най-жалкото, така както преди повече от две десетилетия, се ползват деца за пропаганда. Малки деца. Бебета. Това е, да стигнеш дъното. САА е съставена от хора, десетки хиляди войници, бащи, братя, съпрузи, които защитават дъщери, деца, съпруги и родители. А не са като уродите на Ал-Нусра, владетелите на Хан Шехун, на Мурек, Халфаи и околностите, които пращат 10-годишните си дъщери да се взривяват (https://www.youtube.com/watch…) Точно такива уроди управляват Хан Шехун, не го забравяйте това.

Източник:

https://web.facebook.com/dah.lammoth/posts/1117071951738195

Споделете: