Италиански следователи разкриха, че Джордж Сорос е финансирал ИДИЛ и трафик на хора

Ново разследване на италианските власти е разкрило, че НПО-та, обвързани и финасирани от Джордж Сорос, са свързани с трафик на хора и ИДИЛ.

Връзките на глобалиста с трафика на хора също така разкриват финансиране на терористи от ИДИЛ, за да могат последните да проникнат в Европа.

НПО-тата са действали под прикритието, че уж „помагат“ на „сирийски бежанци“, докато в същото време са превозвали по море северноафрикански не-бежанци, които са част от контрабандните операции на ИДИЛ.

Трафикът на нелегалните мигранти от Северна Африка към Европа се осъществявал през Южна Италия.

Главният прокурор на Катания Кармело Зукаро е свидетелствал пред комисия на италианския парламент, че е задействано официално разледване за източниците на финансиране на флотата от модерни кораби, превозваща нелегалните мигранти. Той е показал докателства, че извършителите на трафика на хора действат координирано с финансираната от НПО модерна флота.

Зукаро е установил наличие на „анормално“ по размер финансиране, което е давало възможност дори на малки агенции да наемат големи кораби за превоз на нелегални мигранти. Италианските власти са разкрили досега поне 10 частни НПО-та, въвлечени в тази схема, измежду които няколко са финансирани от фондациите на Отворено общество на спекуланта-глобалист-комунист Джордж Сорос.

Самото определение на тероризъм е използване на насилие, за да се постигне някакъв желан политически резултат, и навсякъде по света финансираните от Джордж Сорос фондации като Отворено общество са финансирали революции и насилствени терористични действия от Украйна през Европа и дори до САЩ като например организацията „Черните животи имат значение“ (BLM).

Източник:
http://www.neonnettle.com/features/853-italian-investigators-reveal-george-soros-funding-human-trafficking-and-isis

Споделете: