Комунизацията на САЩ навлиза в решителна фаза

През изминалата седмица попаднах на няколко твърде стряскащи новини и публикации, даващи ясен сигнал, че империята САЩ бива умишлено и целенасочено тласкана към установяване на тоталитарен комунизъм.

Комунизъм, подобен на този, който и ние тук – българите и въобще хората в т.нар. „Източен блок“ – преживяхме, но в някои отношения дори още по-страшен и чудовищен, защото към стария „олд скул“ комунизъм се прибавя също така и културният марксизъм на Франкфуртската школа, инфилтриран успешно на запад още преди десетилетия.

Първо, попаднах на публикация, че вече се въоръжават левичарски въоръжени отряди (дори някои от тях са се появили на анти-Тръмп протести), напълно идентични по същество на някогашните партизански отряди, тероризирали много места по света, в т.ч. и нашата страна.

Същността на тези новопоявили се партизански отряди в САЩ е съвсем откровено комунистическа и не го крият – отхвърлят капитализма и защитават „груповата свобода“, твърдейки, че „свободата на индивидуално ниво не може да съществува“.

Left-wing militias are becoming a thing

Явно САЩ вече си имат въоръжени партизански отряди, т.е. потенциални комунистически терористи, готови за въоръжена борба в името на комунистическата кауза и против капитализма и личната свобода.


После
, попаднах на публикация, в която неокомунизмът достигна нови нечувани и невиждани низини в едно от най-извратените си проявления – расизма и сексизма срещу белите мъже.

В нея някакъв болшевишки бацил призоваваше… белите мъже да бъдат лишени от права да гласуват, тъй като точно те гласували за Брекзит, за Тръмп и въобще са виновни за всичките беди и несправедливости по света. Т.е. за греховете на колониализма, войните, насилието и несправедливата експлоатация по света не са виновни съответните паразитни държавни и имперски режими, създавали колониални политики, терор и войни, а също и поддържащи местни тирани; не – „виновни“ са белите мъже изобщо. Белите мъже са „виновни“ и за последната финансовата криза и може би за всичко, за което можете да се сетите.

Това е някаква отровна комунистическа мешавица от расизъм срещу белите и извратен феминизъм (т.е. сексизъм срещу мъжете).

И е със сигурност глобалистски комунизъм пар екселанс – в бълвоча пишеше едно към едно за „преразпределение на световното богатство“ и че било „твърде закъсняло“…

Като това съвсем не е изолиран случай на психично отклонение – по време на протести срещу Тръмп не много отдавна друга американска комунистка призоваваше да се отнема собствеността на белите и че капитализмът представлявал „привилегия на белите мъже“

Твърде възможно е това да са умишлено спускани „опорни точки“ от страна на комунисти като Сорос или други подобни глобалистски отрепки.

Сайтът, на който обаче е била качена въпросната расистска и сексистска комунистическа публикация, изглежда вече е проявил добрия вкус да премахне тази твърде извратена комунистическа, расистска и сексистска пропаганда:

White Men And The Vote: Why We Took The Blog Down


Накрая
за „десерт“ видях нещо, което окончателно ме убеди, че Съветските американски щати умишлено, целенасочено и изглежда необратимо биват манипулирани към установяване на тоталитарен комунистически режим.

Масачузетският технологичен институт в САЩ публикува книжка, озаглавена…. :

„Комунизъм за дечица“,

в която се възхвалява…. болшевишкия комунистически тероризъм и кървави революции, като им се придава твърде… „романтичен“ отенък….

„Някога преди много време хората се стремяха да бъдат свободни от капитализма.“

Цел разбира се е да се промият мозъчетата на подрастващите с болшевизъм-комунизъм. И е поредно доказателство, че комунизацията на и без това мъртвородената империя „САЩ“ вече е навлязла в твърде решителна фаза.

Not a Misprint: MIT Press to Publish ‘Communism for Kids’ Book

Не, това не е лъжа, не е измама, не е фалшива новина:

Communism for Kids (MIT Press)

Наречете ме „луд“ или „параноик“ на тема конспиративни теории – това обаче не променя действителността ни най-малко. Наистина има сценарий за пълно комунизиране на Съветските американски щати и този сценарий не е от днес или вчера – продължава поне от няколко десетилетия, както сигнализира през 80-те бившият агент на КГБ Юри Безменов:

Както споделя Безменов, едва 15% от дейността на КГБ е била свързана с шпионаж (тип Джеймс Бонд).

85% от дейността на КГБ е била свързана с т.нар. „идеологическо подриване“, състоящо се от 4 фази: деморализация, дестабилизация, криза и „нормализация“ – т.е. преминаване към тоталитарна диктатура.

Към края на интервюто Безменов споделя, че идеологическата война срещу съзнанието на хората там не се е водила от Андропов, тогавашния генсек, а от… световния комунистически заговор (а какъв ли е той и кои точно сили стоят зад него?).

Виждайки резултатите към днешно време, следва да се отчете, че дейността на КГБ в САЩ по идеологическото подриване е била изключително и ужасяващо успешна…

А решителната фаза на комунизацията на Съветските американски щати явно вече е задвижена.

Добрил Русев

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.