„Хомосексуализмът и имигрантите като оръжие на левите“

Всеки нормален (и особено дясно мислещ) човек е забелязал как хора и източници с червена окраска неистово тръбят в хор, че Западът загива, и като потвърждение на тази апокалиптична прогноза ни дават за пример гей парадите, гейбраковете и парадиращия по медиите войнстващ хомосексуализъм, които изглеждат широко разпространено явление в развитите страни. С това лявата пропаганда ни внушава, че хомосексуалната разюзданост, която не можем да отречем, е естествено следствие от изкривеното обществено-икономическо развитие в западните държави (разбирай от капитализма) и е симптом на техния упадък и признак за предстоящата им гибел. Предполагам, че за немалко хора, плъзгащи се по повърхността, това е точно така. Затова нека се спуснем малко по-дълбоко от тази опростенческа демагогия, за да открием истинските сили, които стоят зад този феномен.

Нека направим една проста сметка: хомосексуалистите представляват едва между 1 и 3% от световното население – една твърде нищожна цифра. Но всички забелязваме колко силно огласени са техните претенции, което създава впечатлението, че са далеч повече от реалното. Как става така, че една пренебрежително малка част от обществата е толкова видна, разпознаваема, дръзка и широко представена в различни форуми? И защо исканията на хора с толкова малък дял са толкова високо прокламирани и френетично натяквани?

Истината е, че за да имат такава значителна представеност и да им се дава неизменно висока трибуна, трябва да имат подкрепата на някоя организирана сила с по-голямо влияние и ресурси. А за да получат подкрепата на такава сила, тя трябва да има изгода от това, защото нищо на този свят не става безкористно, особено пък в политиката.

Навлезли само малко по-навътре в проблематиката, ние веднага забелязваме, че зад хомосексуалните общности, манифестации и аспирации стоят определени фактори, които имат ярко изразен политически оттенък – всички, почти без изключение, са леви, а някои са направо комунистически. Точно те са неизменните покровители на ЛГБТ движенията (LGBT – Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender – лесбийки, гейове, бисексуални, трансполови), заставащи неотклонно и безусловно зад тях. От дейността им виждаме, че същите тези леви формации, начело с комунистите, се явяват най-ревностните защитници на всякакви малцинства, престъпници, проститутки, маргинални групи и нарушаващи границите и законите мигранти. Това са все групи, представляващи кървяща рана в организма на обществата, която рана не зараства никога, защото левите постоянно бъркат в нея със садистично удоволствие. Техен перфиден прийом е да набележат и обявят за „жертва”, да виктимизират избрана от тях група от отличаващи се от останалите екстраординарни индивиди. След това със сектантско усърдие започвата да защитават „нарушените” им права, да ги обгрижват с престорена любвеобилност, да ги консултират и да им внушават нови и нови претенции към държавата и обществото. Затова, вместо да бъдат интегрирани, тези периферни общности се дезинтегрират още повече, защото под протекцията на левите техните претенции все повече нарастват и стават все по-абсурдни. В даден момент исканията им стават особено болезнени и дори вредни за обществото, но те не се спират, тъй като имат гарантирана подкрепа от ляво.

Следователно, без помощта на левите сили тези проблемни групи неминуемо щяха да си намерят мястото, както е ставало в миналото в други подобни случаи, тъй като без съмнение щеше да се намери компромисен вариант, който да удовлетворява и тях, и болшинството. Но в сегашната ситуация именно мнозинството трябва да търпи наглостта на невзрачните иначе групички и да угажда на необоснованите им претенции. Това неестествено положение днес, при което съществува явен и трудно разбираем и смилаем диктат на малцинствата, маргиналите и пришълците, е пряко следствие именно от дългогодишните усилия на левия фронт, които не позволяват да се случи единение в самите общества, заради изгражданите от тях вътрешни разделителни бариери.

Виждаме, че точно тази подмолна лява политика всъщност разрушава европейските ценности и идентичност и не несъвършенствата на капиталистическата система (които се безспорни) са виновни за това. Но защо левите постъпват по този нечистоплътен начин?

За да разберем това, трябва да си дадем сметка, че те, независимо от всичките им превъплъщения и дегизировки, са били и си остават противници на западния буржоазен модел, на капиталистическите взаимоотношения, които се крепят именно на духовните и материални придобивки на европейската цивилизация, в които левите се целят неуморно вече повече от век и половина. Затова те подпомагат всички движения, тенденции, процеси и болести на съвременните общества, които отслабват техния организъм. Хомосексуалистите сами по себе си не ги интересуват – те са само едно от оръжията, с които убиват западната цивилизация. Но те, подобно на малцинствата, все пак са само едно ограничено по мащаба и силата си оръжие поради сравнително малкия си брой.

Далеч по-мощно и многообещаващо от гледна точка на интересите на левите сили оръжие са имигрантите, които, точно заради съответната политика на същите тия леви партии и комунистите, нахлуват в Европа в огромни количества незаконно и безнаказано. За тях те представляват много по-перспективно средство за борба с капитализма, тъй като при добро стечение на обстоятелствата техният брой може да достигне милиони. За това е необходимо обаче левите да работят неуморно по разрушаването на европейските граници и по възможно най-голямо либерализиране на законите така, че пристигането и настаняването им да бъде безпрепятствено.

Пример за начина на мислене и действие на новите леви можем да получим от случилото се неотдавна в Барселона. В началото на август в столицата на Каталуния се проведе акция на левичари, насочена против туристите. Покрай всички сплашващи мероприятия левите активисти издигаха и лозунга „Tourists go home!” (Туристи, вървете си!). Същите тия леви вандали са издраскали целия град с графити, на които се чете „Tourists go home! Refugees welcome!” (Туристи, вървете си! Бежанци, добре дошли!). Някои ще кажат, че с това показват загрижеността си за спокойствието и благоденствието на съгражданите си. Но истинските им мотиви проличават от изказването на представител на младежката им организация, който не се свени да заяви, че „ние сме против капитализма, искаме да унищожим системата – и туристическата индустрия е част от тази система”. В това няма нищо чудно, тъй като в политическото кредо на CUP – крайно лявата партия, която те представляват, попадат екологизмът и антикапитализмът. Тоест, левите, както се вижда добре от случая, използват различни прийоми и методи да атакуват стълбовете на капитализма с цел да го разрушат, което винаги е било тяхна основна парадигма. Такива могат да бъдат екологията, защитата на природата, защитата на човешките права и т.н.

Но това, което се случи само няколко дни след това, показа вредоносната дейност на такъв тип леви политически движения, които подкрепят наплива на пришълци от Близкия Изток. На 17 август 2017 г. в Барселона бе извършена терористична атака, при която загинаха немалко хора. Тя бе извършена от мароканци, приети в испанското общество именно под натиска на такива леви организации, които съдействат най-активно за този процес. Това трябва да ни покаже, че левите никога не са били загрижени за добруването на обществото, въпреки официалните си лозунги, а цялата им деструктивна енергия (а те друга не притежават) е насочена към разрушаване на капиталистическата система.

При левите, и особено при комунистите, всичко е лицемерно и с користни подбуди, защото двуличието е тяхна природа. Това е така, тъй като антиобществените и антиборжуазните им възгледи противоречат на интересите на обществата и затова трябва да бъдат прикрити зад някакви благовидни дейности и лозунги. Като пример за престъпното притворство на левите може да вземем Съветска Русия например – една от първите страни (а може би и първата), която формално декриминализира хомосексуализма веднага след болшевишкия преврат от 1917 г. Може би заради загрижеността си за човешките права, ще кажат някои. Нека помислим: с този акт болшевиките дават на хартия права на шепа хора, които вероятно са под 1 процент от тогавашното население на страната. В същото време обаче, ограничават напълно свободата на словото и правото на свободно придвижване, вкарват милиони хора в концентрационни лагери, разстрелват стотици хиляди, тероризират огромни части от селячеството и гражданите, елиминират физически всичките си политически и идеологически опоненти и извършват огромни зверства и престъпления.

Това е нечувано лицемерие, на каквото са способни само комунистите!

Затова винаги трябва да търсим истинските им мотиви зад всяка тяхна проява и инициатива! И винаги трябва да изхождаме от принципа, че тяхна стратегическа цел, тяхна движеща сила е разрушаването на традиционните европейски общества, защото те са фундаментът, върху който е изградена капиталистическата система, която те се стремят да премахнат. Всяка тяхна дейност, зад каквито и „благородни” подбуди да е скрита, изхожда точно от тази деструктивна мисия и е подчинена на нея. Те са като самозван лекар, който ви заявява, че страдате от заболяване, каквото вие в действителност нямате. Уж от необходимостта да ви излекува той ви предписва медикаменти и процедури, които реално разрушават организма ви. Но всичките му подмолни деяния са скрити зад привидна загриженост за вашето здраве и фалшиви хуманни намерения, които създават впечатление за дълбоко човеколюбие. А всъщност става въпрос за хладнокръвен масов убиец, умеещ да се прикрива умело, защото има богат опит в това. Точно това правят левите: те ни уверяват, че обществата ни са болни и за да бъдат излекувани трябва да осигурим чрезвичайни привилегии на малцинствата, хомосексуалистите и останалите маргинали и в същото време да позволим на пришълци от враждебни нам култури да проникват и се заселват безпрепятствено сред нас, ползвайки се безвъзмездно от нашите придобивки. А това в действителност опустошава културно, етнически и икономически обществата ни!

Трябва да признаем, че самите хомосексуалисти не представляват абсолютно никаква заплаха за което и да е общество подари незначителния си брой. Те нямат нито материалните, нито политическите ресурси да влияят сериозно на общественото мнение. А е много вероятно и да нямат амбициите да го правят. Но попаднали под влияние на далеч по организираните и мотивирани структури на левите движения, които ги оплитат в мрежите си, за да ги експлоатират за своите користни цели, те се превръщат в ефективен инструмент за подкопаване на основите на европейските общества.

По същия начин имигрантите принципно не би трябвало да представляват проблем за нашите общества при една нормална политика по отношение на тях, която изисква контрол над броя им и допускане само на такива, които са полезни за нас. Но левите и комунистите водят от дълго време мощни кампании за премахване на контрола по границите и за допускането на неограничен брой имигранти особено от напълно чужди на европейците култури. Това е в противоречие със здравия разум и с естествените изисквания за национална сигурност и защита. Именно те са най-фанатичните защитници на безконтролната имиграция и на всички прояви на имигрантите, дори и на противообществените такива.

Потвърждение на казаното, че левите, и особено комунистите, са най-върлите защитници на така наречените бежанци, и че основен техен приоритет е борбата с капитализма, можем да намерим в техните собствени политически декларации, поместени на интернет платформите им. Ето какво се казва например в „Съвместна декларация на световните комунистически младежки организации по отношение на бежанската криза”, публикувана на страницата на младежкото крило на Британската комунистическа партия:

„…Ние се борим още по-енергично за облекчаването, освобождаването и сигурното транспортиране на бежанците до техните дестинации (тоест където си пожелаят в Европа), за човешки условия на временно приемане. Ние изолираме фашистките и расистките сили във всяка страна, които сочат бежанците (жертвите) и оправдават капиталистическата система (виктимизатора), с което са закърмени.

… Ние се борим за обединение на работниците в нашите страни, за организиране на съпротива и контраатака срещу антипопулярната политика, за отхвърляне на каквото и да било разделение на работническата класа въз основа на националния произход, езика, расата, религията. Единството между работниците, местни и имигранти, е необходимо условие за спиране на стратегията на капитала, която използва конфликтите между тях, за да увеличи експлоатацията на всички работници, да запази капиталистическата им печалба.

… Ние викаме: Солидарност с бежанците. Нашият враг е капитализмът, който поражда кризи, войни, бежанци! Ние се борим за неговото сваляне!

… Ние честваме 100-годишнината от Великата социалистическа октомврийска революция, ние проектираме нейните послания и укрепваме борбата за единствената реална алтернатива в капиталистическия варваризъм, социализма”.

И отдолу се изреждат 31 младежки комунистически организации от цял свят, които са подкрепили тази Декларация. Сред тях виждаме комунистическите партии на Холандия, Канада, САЩ, Великобритания, Испания, Сърбия, Италия, Гърция, Дания, Чехия, Ирландия, Унгария, Кипър, Хърватия, Швеция, Германия, Русия (Революционна младежка комунистическа лига /болшевики/), Турция и т.н.

В обяснителните бележки за дейността на същото това младежко крило на Британската комунистическа партия се казва недвусмислено:

„Неговата цел е да премахне капитализма и да създаде социалистическо общество, основано на обща собственост и демократичен контрол, като се основава на идеите на Маркс, Енгелс, Ленин и други, както и на опита на социалистическите страни от 1917 г.”… То има за цел не да поправи капитализма, а да му сложи край”.

Става съвсем ясно, че в стремежа си да унищожат капитализма комунистите използват „бежанците” като таран, с който да разбият крепостта на своя враг. Затова те представят бежанците като свой „съюзник”, за чиито права се борят, докато в действителност ги употребяват само като маша, с която да бъркат по-безопасно в огъня.

Такъв инструмент в подлите ръце на левите са и хомосексуалистите, както личи от собствените им политически и публични изяви. Доказателство за това, че именно левите са основните поощрители на хомосексуалната вакханалия, която е дотегнала вече на всички, е приемането на закона за еднополовите бракове в Германия. Това се случи на 30 юни 2017 г. с инициативата и с подкрепата на трите леви партии в Бундестага – социалдемократите, които са по-малкият партньор в управляващата коалиция на канцлера Ангела Меркел, Зелените и Левите (Die Linke). Меркел, при всичките ѝ грешни решения и политики, не гласува за този закон, както стори и мнозинството от нейните съпартийци от християндемократическия блок. Аргументът на канцлера бе, че „За мен бракът от гледна точка на конституцията ни е брак между мъж и жена и затова не гласувах в подкрепа на този законопроект днес”. Единствено партиите от левия спектър, които бяха и инициаторите за неговото разглеждане в парламента, гласуваха масово за приемането на този законопроект (плюс единични депутати от консервативната част), който дава на хомосексуалните право да осиновяват деца.

Друго потвърждение на хомосексуалната ориентация на левите партии и преди всичко на комунистите намираме в „Изявление по случай Международния ден за борба с хомофобията и трансфобията” на Младежкото крило на Британската Комунистическа партия. В него се казва:

„На този ден ние празнуваме разнообразието на пола и сексуалността в цялото човечество… Хомофобията, трансфобията и всички форми на ЛГБТ дискриминация са един от многото начини, по които капитализмът се стреми да разделя работническата класа. Борбата за ЛГБТ права е съществена част от борбата срещу всички форми на потисничество в капитализма като расизма и сексизма… Трябва да продължим неуморно борбата за правата на ЛГБТ и да премахнем дискриминацията, основана на пола или сексуалността, където и да се появи. В същото време единствено изграждането на силно комунистическо движение и партия, представляваща интересите на цялата работническа класа, ще бъде в състояние да унищожи тази система, която увековечава дискриминацията…

Ето защо британските млади комунисти казват и винаги са казвали:

Подкрепете местните организации, които се борят за правата на ЛГБТ.

Създайте положителен образ на общността на ЛГБТ в нашите училища, колежи и висше образование – премахнете дискриминацията в нашата образователна система…”.

Това ни дава ясна представа кой се бори неуморно с фанатично настървение за насаждане на внушения и прокарване на закони в полза на хомосексуалистите по цял свят.

Но това не е единична и самостоятелна акция на британските комунисти. Това е поведение, което е типично за комунистите по целия свят. Нека видим как стоят нещата и отвъд океана. Американските комунисти излизат с изявление, чието заглавие е: „Комунистическата партия на САЩ и Лигата на младите комунисти в САЩ ще водят борба за правата на LGBTQ” (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Queer; queer е самоназвание на някои гейове, лесбийки, бисесуални, трансексуални):

„Трябва да се борим за социалистическа революция и да донесем истински права не само на transfolks (трансексуални или трансполови същества), а на всички LGBTQ. Трябва да изолираме църквата и системата, които водят до истинското потисничество срещу LGBTQ. Равенството започва с истинското освобождение на потиснатите и имам предвид всички потиснати. Партията на Американските комунисти ще бъде партията, която води тази битка”.

Както твърди Комунистическата партия на Хюстън: „Комунистите винаги са се борили за социално и икономическо равенство; водили са борба срещу расизма, сексизма, безсилието и предразсъдъците към ЛГБТ. Всъщност Съветският съюз беше първата страна, която декриминализира „хомосексуализма” през 1917 г., а много важни хора от ЛГБТ заемат важни позиции на власт в СССР. В Съединените щати правата на ЛГБТ бяха важни за комунистическата партия…”

Не по-малко знаменателно е заявлението на Канадската комунистическа партия, според което:

„Сегашната вълна на яростна ксенофобия е подклаждана от неотдавнашните събития в САЩ (има се предвид избирането на Доналд Тръмп за президент), но също така е вярно, че канадската капиталистическа държава е основана на базата на колониален геноцид срещу местното население, брутална експлоатация на работниците имигранти и расистката цел за създаване на „държава на белия човек”.

Белият човек, тоест населението на европейските държави и на много от развитите страни по света, всъщност е обект на прикрита или дори явна омраза от страна на левите. Това е дълбока, подсъзнателна, инстинктивна ненавист на представителите на левите среди към хората, на чиито духовни и физически качества се крепи омразната им капиталистическа система. Ето един фрапиращ пример за извратеното от злоба мислене на левичарите. Става въпрос за 24-годишната Селин Гьорен – говорителка на Младите леви и социална активистка в Германия. През януари 2016 г. тя е изнасилена на детска площадка от трима тъмнокожи имигранти в Манхайм. Германският вестник Der Spiegel ни описва подробно нейната почти хамлетова драма:

„Селин Гьорен е политическа активистка с обещаваща кариера. Национален говорител е на младежката организация на Левите. Преди нападението тя има завършена представа за света: бежанците и чужденците са добри, обществото е лошо, защото е расистко. Решението е социализмът.

И тогава, тя, боркинята срещу дискриминацията на чужденците, става жертва на злоупотреба от страна на мъже, които по всичко изглежда са имигранти. Още същата нощ, Селин установява, че случката има политически измерения и съответно си прави изводите за себе си.

Това, което прави толкова особен случаят на Селин, е нейната реакция. Тя отива в полицията, но докладва само, че е станала жертва на обир. И то от мъже, които са говорили на немски (въпреки че разпознава в тях араби). Въобще не споменава за изнасилването.

Преди изнасилването, в ролята си на партиен говорител, Селин е била на всеки ивент за посрещане на бежанци. Миналата година дори е посетила бежански лагер в Кюрдистан.

След изнасилването „пристигат три патрулни коли. Въпросът на полицая „Бежанци ли бяха” разгневява Селин, тя обявява мъжа за расист на ум, а на глас казва само „Не”. Обяснява, че е нападната от смесена група германци и чужденци, всички говорели на немски. За изнасилването не казва нищо, толкова е ядосана на полицая. Час по късно Селин дава същите показания.

Едва „12 часа след първия си сигнал, Гьорен отива отново в полицията. Казва, че извършителите не са говорили на немски и че са я изнасилили.

Селин Гьорен

Най-перверзното в този случай дори не е желанието й да скрие етническия произход на изнасилвачите си заради политическите си пристрастия, което само по себе си е отвратително и показателно за лявата истерия. Тя стига до там в своята левичарска патология, че дори благодари на своите изнасилвачи и изказва съжаленията си в обръщение, публикувано в нейния фейсбук профил!

„Уважаеми мъжки бежанецо – обръща се тя към незнайния си изнасилвач, … Аз толкова много съжалявам. Преди около година аз видях ада, от който сте избягали…Аз видях диханието на ада, от който сте избягали (има предвид посещението си на бежански лагер в Кюрдистан).Аз съм радостна и щастлива, че вие направихте това тук. Че можахте да оставите Ислямска държава и своята война зад себе си и не потънахте в Средиземно море. Но аз се боя, че вие не сте в безопасност тук. Изгаряне на бежанци, нападение над бежанци и кафява тълпа, минаваща по улиците. Аз винаги съм се борила с това, което е тук. На мен ми е нужна Европа открита, дружелюбна. Такава, в която аз мога да живея щастлива, и такава, в която ние двамата сме в безопасност. Съжалявам. За нас двамата аз съжалявам невероятно. Вие не сте в безопаснот, тъй като живеем в расистко общество. Аз не съм в безопасност, понеже живеем в сексистко общество. Но това, за което наистина съжалявам, е фактът, че сексистките и транснационални актове, които ми бяха извършени (тоест изнасилването ѝ), са само поради това, че вие сте изложени на все по-агресивен расизъм. Обещавам ви, че ще викам. Аз няма да позволя това да се случи. Ти не си проблем. Ти въобще не си проблем. Ти си по правило забележителен човек, който заслужава да бъде свободен и в безопасност, както и всички останали. Благодаря ти, че си там – и е хубаво да те видя там”.

Има ли нещо по-сексистко, по-расистко, по-перверзно и по-сатанинско от това да мразиш и да считаш по презумпция за изнасилвачи представителите на силния пол от обществото, в което живееш, само защото са бели мъже, и то при положение, че изнасилванията в Германия са дело основно на тъмнокожи чужденци?! Ето колко уродлив и противоестествен е начинът на мислене на левите! Ето защо не можем да се доверяваме на тези създания, тъй като действат против здравия разум, нормалната логика и природните закони!

Всъщност ние се намираме в тайна, необявена война с комунистите, скрити зад различни благоприлични названия – зелени, природозащитници, правозащитници, социалисти, еколози, партии на труда, леви и др. такива. Но тази война се води само от тяхна страна, тъй като ние сме напълно пасивни, приспани от тяхната демагогска риторика за мир, свобода, равенство, чиста природа. В същото време те упорито и методично подкопават основите на нашето здание, маскирали разрушителната си дейност зад уж полезни мероприятия. Без тяхната усърдна и активна задкулисна или явна протекция нито хомосексуалистите, нито малцинствата, нито пък имигрантите щяха да представляват какъвто и да е проблем за нашите общества. Но благодарение на тях, левите, те се превръщат не просто в проблем, а в заплаха за съществуването на европейската цивилизация във вида, в който я познаваме и ценим!

Виктор Кордон

Източник: 168 часа

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.