Фискалният диктат на ЕССР и „европейската армия“

За него чрез т.нар. „фискален пакт“ става дума в следната публикация на Иво Македонски на сайта „Скавдално“. Ето и някои части от публикацията:

„Но някак тихомълком, без фойерверки и други дандании, в основните договори на отделните страни с ЕС, бе включен така нареченият „Фискален пакт“. Който на практика унищожава всички „нови социални права“!“

„Но нека се върнем на тъй нареченият „Европейски Фискален пакт“, за който медиите не говорят. И който тихомълком бе вкаран в договорите на държавите от Евросъюза. Всъщност, „правата“, за които европейският парламент говори, в широко оповестения Европейски стълб на социалните права, ПЪРВО, остават само на хартия. И нямат никаква сила извън декларациите на брюкселските чиновници.

Но въпреки това, и за да се подсигурят срещу всякакви евентуалности, брюкселци повторно унищожават всяка възможност за влизането на тези права в действие. Чрез така нареченият „Фискален пакт“.

Какво представлява всъщност той?

„Фискалният пакт“ е нещо много простичко. И много ужасно за обикновените хора. На практика, той лишава националните правителства от възможността да разпределят самостоятелно бюджетите на своите държави, съобразно нуждите на гражданите, които живеят в съответната страна. Приоритети на бюджета, като например индексиране или увеличение на доходите, намаляване на данъчната тежест и други подобни, вече няма да се определят от националните правителства. Ще се определят от ЕС. Каквото и да означава вече тази абревиатура.

С други думи, националните бюджети ще се управляват от някакви неизвестни чиновници в брюкселските канцеларии. А ако те кажат, че примерно дългът на някоя държава не трябва да бъде повече от 3% от БВП, това означава само едно: съкращаване на разходите, замразяване на заплатите и пенсиите и ново затягане на коланите за съответната страна.

Тоест, Фискалният пакт е перфиден начин на Запада да удуши националните икономики на държавите- членки, като им забрани да се разпореждат със своите бюджети. И да ликвидира самите държави. Този път окончателно.

Има и още нещо. Много по- опасно. В ЕС започна процес на формиране на така наречената „европейска армия“. Това пък означава, че националните армии на страните- членки на ЕС постепенно ще преминат под командването на Брюксел.“

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.