Паразитното управление – „некадърни комунисти, агенти на ДС, деца и внуци на комунистическата номенклатура, селски простаци..“

ДАНЪКОПЛАТЦИ, РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕ?

РАБОТНИТЕ ДНИ В СОФИЯ СА САМО ДВА – ЕВЕНТУАЛНО ВТОРНИК И СРЯДА.

ОТ ЧЕТВЪРТЪК ДО СЛЕДВАЩИЯ ВТОРНИК СЕ ПОЧИВА, В ГЪРЦИЯ, В ДУБАЙ, ИЛИ, НАПРИМЕР, В БОРОВЕЦ, С МОТОРНА ШЕЙНА.

Една държава с толкова голяма разхитителна администрация е обречена.

Там изтича всичката пара: заплати, бонуси, проекти, осигуровки – здравни и пенсионни, командировки по цял свят като екскурзии за кеф и без никаква полза, отопление, осветление, храна, държавни автомобили, шофьори, охрана, секретарки, пиарки, безплатни карти за транспорт, безплатни мобилни телефони, банкети, излети, измислени курсове за някакви обучения и преквалификации, тиймбилдинги, които се провеждат в реномирани и скъпи курорти, и безброй още пътища за точене на оскъдните народни парици.

И всички тези хора са некадърни комунисти, агенти на ДС, деца и внуци на комунистическата номенклатура, селски простаци, дашни силиконови моми, престъпници и измамници, неработещи и паразитиращи през целият си живот.

Това налага да се теглят и огромни заеми, които отиват само за тях, а от тях се иска едно: да крепят убийственото статукво.

И така те се готвят да векуват, ако, разбира се, нашият 85% почтен и смазан български народ не скочи на крака и не си вземе държавата от мръсните им ръце.

Народе???

Желю Михайлов, Фейсбук

Споделете: