В Канада ще отнемат децата от семейства, при които липсва „джендър толерантност“

В Канада приеха закон, позволяващ да се отнемат децата на вярващите – Новият световен ред в действие.

Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон, предписващ отнемане децата от родители, които критикуват нетрадиционните извращенски бракове и гендерната идеология на хомосексуалистите…

Християнските семейства в Канада нарекоха закона «Бил 89» тоталитарен, понеже новият закон позволява отнемане на децата от всички вярващи, придържащи се към традиционните ценности и възпитаващи своите синове и дъщери в традиционен дух.

Освен това, правителствените органи в Канада вече имат право да забраняват на «традиционни семейства» да въпитават или да усиновяват деца. В него са добавени термините «гендерна идентичност» и «гендерно изразяване», като главни фактори, които задължително се вземат предвид, за отнемане децата от родителите. И това щяло да се прави «в интерес на децата».

Същевременно новият закон изключва «вероизповеданието» и «системата от ценности, в които родителите са възпитавали своето дете», от факторите, с които занапред ще се съобразяват ювеналните служби.

«С приемането на закона «Бил 89» канадците навлизат в нова епоха на идеологически тоталитаризъм, невиждан до сега в историята на Канада», – казва Джек Фонсека, старши политически стратег на коалицията «Кампания за живот». Американско издание пише, че новият закон в Канада е сериозна заплаха за християните и за всички вярващи хора, които имат деца или планират да усиновят дете (макар да е ясно, че този, и подобните закони, се приемат изключително срещу християните и Християнството!!! И то, не само в Канада, но в целия свят. Да им забрани Господ! Амин

ПЕДЕРАСТКИЯТ РЕЖИМ… В Канада започна да наказва всички, които не вярват в трети (или в… тридесет и трети) пол.

20 ноември 2017 година американският вестник „Лайфсайтнюз“ писа, че в Канадаските университети, за „най-малка критика срещу трансгендеризма“ започнаха да обвиняват студентите и преподавателите в „разпалване на ненавист“, глобяват ги, заплашват ги със затвор и принудително „гейобучение“…

За поредния скандал разказаха традиционни студенти: Сега може да се говори само за извращения, а традиционните отношения са табу, за тях даже е забранено да се споменава. Към всяка „не-гейска“ гледна точка сега се отнасят, като към „терористическа“ и посягаща на „гейдиктатурата“.

На основание на влезлия в сила закон, в Канада, вече всяка „най-малка критика на гендерната теория“ – е престъпление, наказвано с глоба или затвор. Изказване на жител на Канада, че „гендери няма“, че „думата гендер е лъжа“, че „гендеризмът е лъжетеория“ – ще се наказват жестоко, по закона „Бил С-16“.

Всички критици на гендерната теория в Канада, официално ги уведомиха от екраните на телевизиите, че на основание закона „Бил С-16“ канадците, отричащи гендерната теория, могат да бъдат обвинени в престъпления, за ненавист, да бъдат глобени, осъдени на затворо, и ще бъдат задължени да изкарат специално разработено, принудително „гейобучение“.

В КАНАДА, СТУДЕНТИ И ПРОФЕСОРИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ОТРИЧАТ „ТРЕТИЯ ПОЛ, ИЛИ НЕВОЛНО СЕ ОБЪРНАТ КЪМ НЯКОЙ СТУДЕНТ, С ТРАДИЦИОННОТО „ТОЙ“ ИЛИ „ТЯ“, ВМЕСТО ВЕЧЕ УТВЪРДЕНОТО „НЕУТРАЛНО“ ОБРЪЩЕНИЕ – „ТО“, ГИ УВОЛНЯВАТ ИЛИ ИЗКЛЮЧВАТ, ЗА ИНАКОМИСЛИЕ!

(публикувано във Фейсбук)

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.