Свързана ли е Гинка с бойка?

Както споделя енергийният експерт Еленко Божков според публикация на сайта дир.бг, зад изключително скандалната сделка за ЧЕЗ стои сянката на тукашната премиерша – мутресата с трудно установим пол „бойка борисова“:

Зад сделката за ЧЕЗ седи сянката на българския премиер, за съжаление, смята енергийният експерт Еленко Божков.

По думите му общото минало на Гинка Върбакова, нейните бизнес партньори и Бойко Борисов, там където е „генезисът на бизнеса им”, сочи към това.

Скандалът с продажбата на ЧЕЗ ескалира, след като премиерът Борисов заяви, че името му се свързва със сделката, като част от организирана атака, която цели да свали правителството от власт.

„Не приемам факта, че тази фирма „Инерком” иска да купи ЧЕЗ. Трудно е за приемане. Това означава, че зад това се крие друга собственост”, отбеляза Еленко Божков по Би Ти Ви.

Той е категоричен, че без знанието на премиера Борисов тази сделка няма как да се случи, „особено като се има предвид посещението на Андрей Бабиш”.

По думите му в чешкия вестник „Лидове новини” преди посещението на Бабиш е публикуван материал, в който пише, че предстоящото му посещение у нас ще включва разговори за продажбата на ЧЕЗ с българския премиер.

„Най-простият начин да се спре тази сделка е една от банките да се откаже от гаранциите или добрите си намерения, които е изразила с писмо. Край, пропада сделката. Това е най-простият и безболезнен начин”, смята Божков.

„Виждате кой седи зад Гинка Върбакова, това са едни скрити капитали. Появи се името на един собственик на офшорна фирма, който е описан много добре и в „Досиетата от рая”, каза още енергийният експерт.

„Интересът за ЧЕЗ е от България, според мен. Просто трябва да се приключи този случай, няма нужда да се влиза в детайли.“

***

Публикация на сайта „Под око“ също твърди, че фирма на бойка борисова купува „ЧЕЗ разпределение България“.
От пет години бойка борисова се опитва да превземе бизнеса на ЧЕЗ

Публикация на Георги Георгиев във Фейсбук:

„Къде е Бойко?

„Да се снишим“, казваше Тодор Живков и Буда следва уроците на учителя си.

Тактиката на селският тарикат и страхливец. Изцепва се , как щял да „разнищи гадовете“ и след това се крие в дупката си, докато премине бурята.

Всъщност, въпроса, Къде е Буда , е резонен. Не само заради националният празник, а и заради огромният скандал с Гинка и продаждата на ЧЕЗ, който разтресе държавата и който за пореден път извади на показ цялата мафиотска и задкулисна същност на управлението на Борисов.

Него го няма физически, но дългата му ръка се вижда и усеща. Действията на МВР, които обикалят по домовете на хора „обиждали“ руското ченге Гундяев целят да покажат на „гадовете“, че се следи всяка тяхна дума, всяко тяхно действие, а и полицаите трябва да си оправдаят стоте милиона, които Буда им обеща. НАП също са активирани срещу непримиримите, както и цялата репресивна машина в държавата на мафията Цяла армия министри, депутати, и журналистически и политилогически курволяк е изправен на амбразурата, по заповед на Вожда, за да бранят властта му. И сделката му.

От пет години Буда се опитва да превземе бизнеса на ЧЕЗ, по точно, опитва се да ги изгони за да вземе контрола върху ЕРП-то. ЧЕЗ са компания, която действаше в България по мутренски, с престъпни схеми за отчитане на нереални разходи, които българите плащаха. Действаха така, защото им се позволяваше и защото си плащаха на българските политици, разбирайте – на българската мафия. Но, мафията стана все по алчна и все по параноична и дори на чехите им дойде в повече. Най-общо казано уговорката с тях е следната „Драли сте народа петнайсетина години, сега си заминавате и ми давате бизнеса на Мене“.

Не толкова просто, разбира се, но идеята е тази. И всичко е заради КОНТРОЛА. Буда изпуска контрола върху различни властови инструменти, от ДАНС, до собствената му партия дори (редица примери има за това) и му трябват нови инструменти и оръжия, с които да контролира масите в Територията.

Буда знае, че му предстои и най-важната битка. Битката с другото му аз – Пеевски. Той е принуден да направи това, да се опита да свали Пеевски от гърба си за да оцелее политически. Само че, в техният случай това са сиамски близнаци с общо сърце, обща храносмилателна система и общи очи и уши и разделянето ще е равно на самоубийство. Въпреки, че Борисов държи изпълнителната власт, Пеевски изглежда по силен. Властта на Буда се тресе от скандали и гейтове, докато Пеевски се радва на завиден комфорт, включително и политически, като законите му се приемат с уникално мнозинство, недостижимо дори за някои от управляващите.

На фона на всичко това, този път номера със снишаването няма да мине. Нито номера със „страхуването“ на неудобните, или другите ченгеджийски номера на Буда и Цвъки. Мафията е във фаза на самоизяждане и самоунищожение. Хаоса и анархията, са тяхната хранителна среда и за да оцелеят ще се опитат да взривят държавата, да противопоставят българите по най-различни начини и теми, да предизвикат всевъзможни трусове, да докарат държавата до разпад и катастрофа. И да се възродят от пепелта, чрез новите си политическо-мафиотски проекти, които са в ход.

Вече наблюдаваме този процес. И единственото, което може да направим е, да не им позволим да ни измамят отново. Гражданското обществои е единствената сила, която може да се противопостави на дебелите. И трябва да го направим. Да изземем инициативата, да редим събитията, да вадим мръсните им далавери на показ и да водим битката си срещу мафията на всички нива до край.

Три стъпки – отстраняване на Буда от властта, отстраняване на Цацаров от поста му, закон за Лустрацията и свикване на ВНС.

БОЕЦ водим тази битка, знаем как да го направим и събираме непримиримите.

Действията – национални твърди протести, гражданско неподчинение и блокади на ключови обекти, под общ надслов #изЧЕЗни и с една цел – Отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство от властта! И продължаваме, това е само началото на битката на гражданите да си върнем държавата. Битката за справедливост, за свобода, за истината! Свържете се с нас.“

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.