Д-р Димитров не е престъпник, престъпник е държавата!

Коментар на Георги Георгиев във Фейсбук:

„Докторе, ТИ НЕ СИ ПРЕСТЪПНИК!

Просто имаш нещастието да живееш в държавата на мутрите и абсурдите.

Да убиеш плъх, нападнал те и дошъл да те краде в собственият ти дом не е престъпление. Поне в нормалните държави.

У нас мутрите, бандитите, мафиотите и престъпниците са на почит. Тях защитава закона. Тях защитава държавата. Защото те и управляват държавата. Ако в къщата на ужасите в новогодишната нощ, някой бе успял да застреля нападателя, сигурно нямаше да броим шест трупа на първи януари. А ако доктора от Пловдив не бе застрелял плъха, някой може ли да каже, колко трупа щеше да има? И винаги след това разбираме, че „нападателите са добре познати на полицията“, или че „нападателя е издирван от полицията“! Е, като е издирван и добре познат, защо не е в затвора? Защо всякакви престъпници се разхождат на свобода из тази територия и за тях правосъдие няма, а когато те нападнат в собственият ти дом, изведнъж ти се превръщаш в престъпник?

Как така, рецидивисти, крадци, телефонни измамници и дори убийци, без един ден трудов стаж, без да са искарали два лева с честен труд в живота си, си наемат скъпи адвокати с шестцифрени хонорари и се разхождат на свобода? Как така никоя от „властите“ не се интересува от къде са им парите? Как така, полицията обикаля домовете на гражданите за да ги репресира и предупреждава да не обиждат руското ченге Гунядев, а същата тази полиция няма ресурс да осигури сигурността на българските граждани? Същата тази полиция няма ресурс и желания да издири и задържи хиляди осъдени престъпници?

И в тази държава ние оставаме единствените, които можем да се погрижим и защитим семействата си, близките си, децата си и имуществото си. И трябва да го направим, ако се наложи. Управниците ни не се интересуват от това. те си имат ЧЕЗ за крадене, Белене за крадене и далеч по важни неща. За тях ние, обикновенните граждани сме като досадни мухи, гадове, които само им развалят рахатлъка и далаверите понякога. А престъпниците и мутрите, които ни крадат и тероризират, са от добрите, защото те мачкат мухите. Безумци!

БОЕЦ знаем, че мафиотизацията на властта води до мутризация на държавата. И в такава държава, мутрите са на почит, а гражданите, защитаващи се от мутрите са престъпници и влизат в ареста.

Нашите управници ги пази НСО. И семействата им ги пази НСО. И децата им. Даже и ортаците им. За тях рискове и опасности няма. От висотата на своят Олимп, те само гледат как стадото се дави в мизерия, беззаконие и престъпност, замислят поредният грабеж и се чешат доволно по дебелите тубмаци и оШфорки.

И ще завърша с един случай, който наглед няма нищо общо със случилото се с доктора от Пловдив. Но всъщност има.

Преди месец един министър уби собственото си дете в транспортно произшествие. Няма значение какви са били обстоятелствата, дали е бил пиян министъра, дали е било през работно време, дали е спазил или не, някакви правила за безопасност. Този човек причини смърт на едно дете. И то не при самозащита. Напротив, детето нямаше кой да защити от него.

Този министър колко дни лежа в ареста?

Доктор Димитров от Пловдив, ти не си престъпник, просто живееш в държавата на мутрите и мафията, в която справедливост и правосъдие няма. Подкрепям те.“

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук


Коментар на Кузман Илиев във Фейсбук:

„Влизат дома ти, където спят жената и децата ти. Наръгват те с нож в опит да те убият, но се сборвате и си изпускат пистолета – ти го вземаш и застрелваш единия от мародерите.

Плащал си си данъците, за да бъде предоставена защита на собствеността и живота ти, както и за да има спреведливост, ако някой ги застраши, увреди или отнеме.

Никой обаче не ги защитава – освен ти самия, – а на всичкото отгоре “справедливостта” гласи: обвинение и евентуална присъда за теб между 10 и 20 години – затова, че сам си понечил да защитиш себе си, близките, имуществото си.

Не зная как сме стигнали дотук и що за примати “коват законите”, нито въз основа на какви принципни постулати се случва това, но зная, че сме изкопали дъното и го гледаме отдолу.

Ако от съображение за общественото спокойствие държавата може да пренебрегва правото и да си спира частно-правни сделки когато и както си поиска, то защо да не може сега при такава въпиюща несправедливост и смразяваща кръвта наглост и агресия, да не може да се действа с идентична “безпринципност”. Като в това време докторът вместо да лежи по арестите – да получи медал, че е спасил семейството си.

В реалността обаче, онези които е наел да го пазят и на които плаща данъци за целта, най-вероятно ще го осъдят да лежи докато е жив в затвора – в ущърб на семейството и пациентите му, но и за срам на цялото ни общество. Пази Боже – това е чистото зло…“


Коментар:

Най-големият престъпник в този и в много други случаи е именно държавната власт – защото лишава честните и съвестни граждани от тяхното изконно и неприкосновено право да се защитават, в т.ч. и чрез използване на оръжия – тогава, когато техният живот и този на близките им е заплашен!

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.