Премиершата-мутреса на чалгария – бойка борисова – е лежала в затвор в Чехия през 1990 г. за кражба на коли

Това разкритие направи тези дни Петър Низамов и го публикува във фейсбук със следния текст и снимка:

„Какво открих в Чехия !!!

Премиерът на България – Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. – 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански. След което е екстрадиран със самолет в България за да бъде съден заедно с цялата шайка. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност по заръка на Луканов и на никой не е образувано съдебно дело.

След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка република, за да му бъде заличено досието. Обаче записките от затвора Панкрац са останали.

Както и живите свидетели на това, които разкриха пред мен това срещу обещание за запазване на анонимността им.“

Няколко дни по-късно Низамов написа следното във фейсбук:

„През 1990 г. в Прага е проведена нарочна полицейска акция в която са заловени 22 българи, участвали в организиран трафик за откраднати автомобили. Лидерът им е Иво Карамански. Сред тях е БОЙКО БОРИСОВ !

Той изкарва 8 месеца в затвора Панкрац !

През 1991-92 г. Карамански и Бойко Борисов са върнати в България заедно с още 20 души заради кражбите на коли в Чехословакия. Той е екстрадиран заедно със 7 тома материали по случая. Българският съд обаче преценява, че няма опасност той да се укрие или да извърши ново престъпление и го освобождава с мярка за неотклонение парична гаранция – 2000 лева. По това дело така и не се стига до присъда.“

Интересно дали там или дори още по-рано премиершата-мутреса бойка е започнала да опознава и развива палавата си (120+)джендърна порода.

Далеч по-срамно и позорно, отколкото интересно, е, че подобно гнусно същество е поставено да управлява и паразитства над тази територия, формално наричана „България“.

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.