„Със закон монополизират пазара на горивата“ – в полза на Бедо

Подготвят закон, с който да монополизират пазара на горивата!

Ще ликвидират всички малки обекти, които в момента подкопават удобството на големите вериги! Това заяви пред Фрог нюз председателят на сдружение „Граждански контрол” Ангел Славчев по повод законопроекта за регулиране на пазара на горива, внесен в парламента от над 30 народни представители.

Най-големият удар е по търговците и доставчиците на пропан бутан за битови нужди. В закона е разписано, че може да бутилираш газ, само ако имаш 500 кубиков резервоар и да продаваш такава газ, само ако имаш минимум 10 хил. бутилки и забележете, трябва да имаш бутилки колкото са половината ти продажби за годината. България има две фирми, които имат такъв капацитет, едната е Топливо, която се ръководи от човек, известен като „Бедо“, и другата е V-gaz, която е собственост на жената на Бедо.

(изглежда става дума за Бедо Доганян – приближен до гербафродитите олигарх – на снимката – б.р.)

По-лобистки закон не е предлаган в последно време. Много хора от бранша смятат, че този закон цели тотална монополизация на пазара за горива, не внася никакви рестрикции за сигурността на хората, както и не създава предпоставки за равнопоставеност. Крайната е цел е да вдигат цените на горивата.

Източник: Фрог нюз

Споделете: