Ако ваксините са толкова „безопасни“…

Ако ваксините са толкова „великолепни“, защо те трябва да бъдат задължителни?

Ако ваксините са толкова „безопасни“, как тогава никога не са правени клинични изпитвания на нито една от тях срещу истинско плацебо?

Ако ваксините са толкова „безопасни“, защо тогава на фармацевтичните компании им е даден правен имунитет от съдебни дела от 1986 г., що се касае до увреждания от ваксини?
Ако ваксините „помагаха“ на децата да бъдат по-здрави, защо тогава детските отделения са пълни с пациенти?

Ако ваксините „не причиняват“ аутизъм, защо тогава милиони родители докладват регресия в развитието на детето си, непосредствено след като е поставена ваксина?

Ако ваксините са ни „спасили“ от болести, защо тогава всяка болест, срещу която ваксинираме, е с намалена смъртност преди въвеждането на ваксините?

Ако ваксинираните деца понасят по-леко болестта в сравнение с неваксинираните, защо тогава не е направено проучване, което да сравни двете групи и да го докаже?

Ако ваксините са „безопасни“, защо тогава съществува Фонд за обезщетение на увредени от ваксини, който е изплатил почти 4 милиарда долара? (само в САЩ)

Ако ваксините „не са“ причината за Синдром на внезапната детска смърт, защо тогава тя нараства около 2,4 и 6-ти месец, което съвпада точно с имунизационния календар? (за САЩ)

Ако поставянето на толкова много ваксини е за добро, защо проучвания показват, че държави с повече ваксини в календара имат и висока смъртност при бебетата?

Ако ваксините са препоръчителни за бременни, защо тогава в листовката пише, че те никога не са били тествани на бременни?

Ако съставките във ваксините са толкова „безопасни“, защо тогава има документирани невротоксини в състава им?

Ако ваксините не причиняват аутизъм, защо тогава правителството на САЩ компенсира случаи на аутизъм чрез Федералния съд, който разглежда случаи на обезщетяване за ваксино-увреждания?

Колко инжекции ще позволите? Колко висок трябва да стане процентът на деца с аутизъм, за да го забележите? Колко трябва да станат случаите на рак, за да привлекат вниманието Ви? Още колко мъртви деца ще Ви накарат да си зададете въпроса „Какво става тук“? Още колко истории на родители ще пренебрегнете? Будни ли сте или още спите?

Chris Kirckof, Фейсбук (Линк към публикацията на английски)

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.