„Олигарх задължи всичките си служители да идат на гей-паразд“

Според публикация в сайта „Шут нюз“, в който макар откровено да пише, че е за „фейкове, измислици и шеги, веселбата да върви…“, все пак не е съвсем невъзможно в публикациите да има и някаква истина:

„Олигархът Ивайло Пенчев – известен като фактическия частен собственик на държавния „София Тех Парк“, официално подкрепи гей-парада.

Но не само това – задължи служителите си да идат, за да се увеличи бройката.

Знаме на дъгата – международно признатият флаг на движението в подкрепа на правата на извратеняците, вече украсява фасадата на офис сградата на Walltopia в „София Тех Парк“.

Припомняме, че макар и обсебена от него, и той да назначава и уволнява директорите, самата сграда все още формално е държавна. Т.е. държавата е въвлечена в пропаганда на хомосексуализма.

„Разговарях със сина си, когато засегнахме темата дали ЛГБТИ трябва да имат право да осиновяват деца. Дадох си сметка, че те се чувстват неприети и заради трудната си ситуация се опитват да намерят щастието по свой начин. Ето защо решихме да подкрепим София Прайд – хората не трябва да се страхуват да бъдат себе си, независимо какви са“, сподели богаташът, който преди време се прочу и с репликата си, че в България бедни няма и не съществуват заплати по 800 лв.

Walltopia подкрепя официално София Прайд не само като издига официалния символ на хората с различна сексуална ориентация и полова идентичност, но и чрез финансово дарение.
Служителите на компанията „организирано“ ще посетят София Прайд, за да заявяват подкрепа си за борбата срещу дискриминацията.

„Искрено благодарим на Ивайло Пенчев и целия екип на Walltopia за подкрепата и смелостта да го направят. Символичният жест е още един начин да повишим видимостта за ЛГБТИ общността в столицата и е знак за приемственост. Надяваме се, че по-често ще ставаме свидетели на подобни жестове от страна на бизнес организациите у нас, които ще припознаят съществуването на нехетеросексуални граждани не само покрай прайда“, заяви Венета Лимберова от организационния комитет на София Прайд.

Вероятността мнозинството от служителите на корпорацията да са за гей-браковете е нищожна. Но като тоя дето ти дава заплатата каже, че ги одобряваш, ще ги одобриш, та и хоро ще играеш на парада…“

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.