ЕЦБ – инструмент за политически рекет срещу Италия, Гърция и други „непослушни“

ЕЦБ срещу Италия – както и в случая с Гърция преди 3 години, централно-плановият орган за фалшификация се използва като оръжие за политически натиск.

Тук обаче е много възможно да ударят сериозно „на камък“, доколкото рекетът на евро-фалшификаторите ще налее допълнително „вода в мелницата“ на популистите.

Възможно е да доведе до официално признаване на фалита на Италия и дори до въвеждане на алтернативна местна валута.

А това на свой ред може да е… началото на края на еврозоната – зона за парични фалшификации и финансови престъпления в особено огромни размери. Мъртвороден проект на банкстери, политически престъпници и олигарси.

Както пише в следната публикация на сайта Zerohedge:

„Излишно е да се казва, че италианците, особено управляващата популистка коалиция, са разярени и твърдят, че Драги пряко „манипулира“ пазара, за да удари италианските облигации и да навреди на обществените настроения, точно докато се формира коалицията и заплашва да постави евроскептичен министър на финансите, нещо, за което комисарят по бюджета на ЕС направи скандално изявление миналата седмица, когато каза, че „негативното развитие на пазарите ще накара италианците да не гласуват повече за популисти“, ужасно изявление, за което той бързо се извини, но което беше … истината, разкривайки, че в основата си ЕЦБ е твърде политически субект, който докара Силвио Берлускони до уволнение през ноември 2011 по абсолютно същия начин.“

Относно т.нар. „държавен дълг“, в т.ч. особено канцерогенно разраснал се, както в Италия, Гърция и много други страни – единственото и най-справедливо, а и икономически разумно, решение е да се откаже да се плаща. Тези сделки за „държавен дълг“ са сключвани между (бивши) управляващи на съответната страна и техните международни съучастници във финансовите престъпления (банкстери и политици от други държави, като напр. т.нар. „Тройка“) и в ущърб на гражданите на съответната страна. Това е много добре обяснено в публикацията Защо гърците трябва да откажат да платят държавния си дълг.

А какво представлява т.нар. „еврозона“, към която така свирепо се е юрнала тукашната паразитна болшевишка управляваща измет? Както вече е обяснявано неведнъж, като например в публикацията Защо еврозоната е мъртвороден и обречен проект, тази зона не е нищо по-добро от схема за парични фалшификации и финансови престъпления в особено огромни размери.

И не само това.

Посредством евро-схемата меркантилистите-протекционисти (т.е. управляващи олигарси) в Германия надцакаха меркантилистите-протекционисти в Италия, Испания, Португалия и т.н.
Евтината валута дава предимство на ограничен брой износители, които печелят от изкуствено по-ниските цени. Но е в ущърб на всички останали граждани на съответната страна, които плащат цената на печалбите на износителите-меркантилисти. Това е една от многото порочни страни на тази престъпна фалшификационна схема, наричана „еврозона“. А както знаем и бе посочено по-горе, има и още доста, не по-малко гнусни, пороци и престъпления, заложени в същността ѝ.

За меркантилистко-протекционистичната същност на тази „еврозона“, облагодетелстваща германските привилегировани износители-олигарси, става ясно от тази публикация в сайта Zerohedge, озаглавена „Причината, заради която еврото бе създадено в една графика“. Съответната графика показва динамиката на обезценяването на други европейски валути спрямо дойче марката за петте десетилетия от втората половина на 20-ти век:

Влизането в еврозоната ще е едно от най-големите престъпления и национални предателства в историята ни; всичките политически проститутки и масмедийни преститутки, които са мажоретки на това престъпление и предателство, са съучастници в престъплението, т.е. престъпници, продажници и предатели. Вечен срам и позор върху имената им; няма да се забрави и няма да се прости!

Споделете: