Манипулацията „трансджендър“ и разрухата на човешки съдби, която следва от това

Според личните откровения на бивш трансджендър:

„Казвам се Уолт Хайър и живях 8 години като трансджендър-жена. Причината вече да не съм трансджендър е, че открих истината. И ми отне много време да открия истината. Моята история започна с т.нар. трансджендъризъм на 4 години и се борих със своята джендър идентичност почти през целия си живот. Ожених се на 20 години, имам две деца. Работих в автомобилна компания, за космическите мисии Аполо като инженер и през цялото време имах проблеми с моята идентичност, докато посетих един експерт по джендър идентичност.

Той ми постави диагноза разстройство на джендър идентичността или джендър дисфория и каза, че лечението ми ще се състои в хормонална терапия и хирургична операция за възстановяване на пола. Преминах през терапията в продължение на 2 години.

5-6 години по-късно започнах да уча психология и открих, че хората, които се самоопределят като трансджендъри, всъщност страдат от множество коморбидни разстройства – шизофрения, биполярно разстройство, телесно дисморфично разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство и много други разстройства, на които лекарите не обръщат внимание. От моята гледна точка, като дете, на което това се е случило, това е злоупотреба с децата и не трябва да бъде извършвано.“

Линк към видеото

Споделете: