Започна работа Тексаският депозитар за ценни метали – за истински пари вместо банковите фалшификати

Тексаският депозитар за ценни метали бе официално отворен за работа по-миналата седмица. Създаването на съоръжението представлява отнемане на власт от федералното правителство и поставя основите на подкопаване на монопола на Федералния резерв върху парите.

През юни 2015 г. държавният служител Грег Абот подписа законодателството за създаване на държавен депозитар за златни кюлчета и други благородни метали. Съоръжението не само ще предостави сигурно място за съхранение на злато и други благородни метали, притежавани от физически лица, бизнеси, градове, окръзи, правителствени агенции и дори други страни, законът също така създава механизъм за улесняване на ежедневната употреба на злато и сребро в сделките като пари. Накратко, едно лице в крайна сметка ще може да депозира злато или сребро – и да плаща на други хора чрез електронни средства или чекове – в здрави, стабилни пари – каквито представляват златото и среброто, но не и фиатните (хартиените) валути на централните банки по света.

Цялата публикация на английски:

Texas Bullion Depository Open for Business

Коментар:
Пироните в ковчега на петродоларовата фалшификация се забиват отвсякъде – Тексас вече установи официално (отново) златото и среброто като средства за разплащане, т.е. пари – истинските пари, спрямо които хартиените бележки – банкнотите – са се явявали просто документ за притежание на определено количество ценен метал, но не и де факто пари.

Самата хартия и заклинанията върху нея НЕ СА пари и никога не са били. В началото са улеснявали разплащанията (при златен и сребърен стандарт), а в последствие са се превърнали в удобна възможност за фалшификации, масови заблуди и грабеж в огромни мащаби… Давайки по този начин огромна власт на банкстерите, покрай заграбеното от тях богатство.

Споделете: