Възможно е масовото избиване на хиляди ЗДРАВИ животни да е извършено под силния натиск на глобалисти

Възможен глобалистки натиск, довел до избиването на хиляди ЗДРАВИ животни в Странджа – френският селскостопански изследователски център, от който са дошли „положителните проби“ за „чумата“, е грантомотивирана организация, получаваща средствата си от: Световната банка, Международния фонд за развитие на селското стопанство, ФАР и също така от:

Фондацията на Бил Гейтс, Отворено общество, фондацията на Рокфелер.

Това става ясно след 36.25 мин. от видеото от пресконференцията – относно въпросната организация, дала мощния мотивационен тласък на болшевичката бойка да активира джендър-мерията по извършването на това наистина ЧУДОВИЩНО престъпление.

Защо не е лишено от логика допускането, че замесени в това отвратително престъпление може да са някои наднационални и глобалистки паразити? Защото не е типично за бойка борисова по принцип да се юрва така фанатично и скорострелно да прави каквото и да е, освен в случиите, когато има… някакъв много силен НАТИСК ОТВЪН.

Каква би могла да е ползата на болшевичката бойка да избива ЗДРАВИ животни въпреки явното недоволство на народа и протестите – никаква. Но въпреки това бойка бързаше битер загоряла вдовица за… Знаем много добре, че твърде характерно за това същество е стремежът ѝ да се харесва поне на някаква част от твърде намалелия ѝ електорат, знам и че я е страх панически от всякакви протести и народно недоволство.

Тогава защо? Защото кукловодите на бойка борисова от Интернационала са я притиснали да го прави?

А защо тогава Интернационалът извършва терор върху хората в региона, унищожавайки поминъка им? Една възможна версия е примерно наличие на план там да се заселят „бежанци“, които някои страни от Западна Европа + Турция ще изсипят там, примерно… И тази територия съвсем да „запъстрее“ етнически, интернационално и мултикултурно.

Споделете: