Робърт Кенеди печели важно дело срещу правителството на САЩ – не са правени проучвания за безопасност на ваксините

Робърт Кенеди печели много важно дело срещу правителството на САЩ, доказващо, че проучвания за безопасност на ваксините не са правени в последните 32 години. Накратко, след като през 1986, Р. Реган подписва закона които защитава производителите на ваксини от наказателна отговорност, задължава HHS (еквивалента на нашия РЗИ) да прави тестове, проучвания, изследвания и да следи за нередности в процеса на пускане на ваксини на пазара. Също така HHS е трябвало да предоставя информация от тези си проучвания на конгреса. Кенеди чрез съда изисква документи от цялата тази дейност, но магически се оказва че HHS няма никакви такива, защото за тези 32 години не са следели нищо. Това е изключително важно дело, доказващо, че на правителството на САЩ не му пука особено за здравето на хората и че парите на Биг Фарма играят на много високо ниво. Такива неща обяснимо няма как да чуят във вечерната емисия на БТВ, примерно.

Кенеди казва че това е първото от много легални действия който ще се предприемат срещу правителството. Също споменава че Белия Дом са отрязали всякаква комуникация с него от една година насам. Тръмп може би е имал намерение да направи нещо, но е получил „риалити чек“ от Биг Фарма и нещата са приключили до там.

Друго важно нещо, обсъдено с HHS, е че системата им за съобщаваме на реакции е много неефективна, агенцията признава че по малко от 1% биват докладвани на VAERS, което оазначава, че ако през 2016 г. докладваните случай са 59,711 то реално те биха могли да са 5,900,000.

Кратко видео може да се изгледа тук.

Споделете: