„Анономните“ пуснаха отново клипа за къщата в Барселона на премиершата бойка борисоваИзтриха фейсбук групата “Да спрем разграбването на България”, която пусна клипа за къщата в Барселона

Фейсбук групата “Да спрем разграбването на България”, която публикува видеа и информация по скандала с “къщата в Барселона” и “Мис Бикини” и обвърза двете с премиера Борисов, е премахната от социалната мрежа днес.

Вероятно групата е била докладвана и свалена от администраторите на Фейсбук. Групата разпространи два клипа за имот в каталунската столица и разказа подробно за връзката между къщата, близки до Бойко Борисов хора и няколко милиона евро, постъпили първоначално по сметки на фирми, регистрирани в Испания на името на манекенката Борислава Йовчева.

Борисов официално отрече да има общо с аферата. Създателите на клиповете обещаха в най-скоро време да публикуват и трето видео с допълнителна информация.

Това не е първи случай на изтриване на опозиционна фейсбук група. По време на последните местни избори бе изтрита групата, защитаваща Морската градина във Варна.

Групата бе трън в очите на герберския кмет Иван Портних и на местната олигархия. Активните членове на групата бяха системно докладвани, а накрая групата бе изтрита.

За съжаление уж европейската и демократична партия ГЕРБ има нулева тъпримост към критика. В опитите и методите си да смаже чуждото мнение задмина дори комунистическата БКП.

Армия от герберски тролове атакува и докладва всеки осмелил се да има различно от правилното мнение.

Източник: София таймс

Споделете: