НАТО е терористична схема за огромни кражби и корупция, (над)държавно благословени

Това става ясно от публикацията, озаглавена „NATO Is a Goldmine for US Weapons’ Industries“ (в превод – „НАТО е златна мина за военната промишленост на САЩ“).

Преразказана накратко, в нея се прави връзка между турнето на Тръмп из Европа миналия месец и призивите му за повече харчове на другите страни-членки от една страна и покачването на цените на акциите на водещи ВПК-корпорации, здраво обвързани с държавния бюджет на САЩ и партниращите им членки на НАТО. Традиционно привилегировани от тези огромни харчове на парите на данъкоплатците корпорации като Lockheed Martin Corp, Boeing Co, Northrop Grumman Corp, General Dynamics, Raytheon отбелязаха значителен прираст в цените на акциите.

Естествено цените на акциите се покачиха заради очакваните нови нараствания в продажбите на тези терористични привилегировани корпорации в следствие на PR-турнето на техния търговски представител – Доналд Тръмп (за когото между другото се знае отдавна, че притежавал акции напр. на Raytheon, т.е. извличал директна материална полза от техните далавери).

В същото време… чисто практически, от гледна точка интересите на данъкоплатците на съответните страни, подобно нарастване на военните харчове е напълно неоправдано, особено като се има предвид и че „великият страховит враг“ на НАТО – Русия – всъщност намалява своите разходи за отбрана.

При тази геополитическа обстановка нарастването на военните разходи за страните-членки на НАТО е необосновано и абсурдно. Но не и от гледна точка стремежа на горе споменатите терористични корпорации, обвързани с държавните поръчки, да реализират нарастващи приходи и печалби.

Краткият видеоклип, озаглавен „Endless War Explained In 2 Minutes“ („Безкрайна война, обяснена за 2 минути“) илюстрира прекрасно гнилия терористичен социализъм на ВПК-индустрията в САЩ и обвързаните с държавните поръчки привилегировани терористични корпорации като Lockheed Martin Corp, Boeing Co, Northrop Grumman Corp, General Dynamics и Raytheon, чиято преобладаваща част от приходите произхожда от… джоба на американския данъкоплатец.

Обобщение – НАТО е паразитна терористична схема за кражби и корупция в особено огромни размери, античовешка и също така икономически много вредна. Облагодетелства паразитна олигархия на ВПК на САЩ, обвързана и смучеща здраво от държавния бюджет.

Още по темата: НАТО е измамна терористична схема

Споделете: