Индоктринацията на децата в трансджендър догмата е блудство срещу малолетни

„Христос ни е предупреждавал за хора, които ще опитват да вредят на невинните деца по този начин, като казва, че за тях ще е по-добре да се хвърлят в морето с камъни около вратовете.“

Децата, които посещават американските държавни училища, вече не учат за традиционните семейни ценности, включително как се поддържат стабилни отношения между мъжете и жените, как се отглеждат деца и как се изграждат силни семейства. Вместо тези неща те учат, че нямало такова нещо като биологичен пол и че „трансджендъризмът“ е напълно нормален. Това е отвратителна форма на блудство спрямо хлапетата и сексуално посегателство срещу малолетни, както беше дискутирано от организацията Fishers of Men в един от наскорошните епизоди на RTR Truth Media News Talk Analysis, излъчен по REAL.video.

Водещите се позоваха на една статия, публикувана в Natural News. В нея се цитира материал на WorldNetDaily относно промените в образователната система на училищата във Феърфакс Каунти, Северна Вирджиния. Ако сте пропуснали новината, образователната комисия на Феърфакс Каунти настоява да се елиминира изцяло концепцията за мъжкия и женския пол в учебниците на тяхната училищна система. Вместо това се иска децата да вярват, че всички хора са андрогини и безполови, а трансджендъризмът бил пътят за напредъка на човечеството.

Въпросната комисия също така казва, че на държавните училища трябвало да се възложи пълната отговорност да индоктринират децата в религията на LBGT, защото на духовниците — тоест: истинските религиозни водачи — не можело да им се вярва, че ще дават „вярна“ информация за това, че нямало такова нещо като мъже и жени.

LGBT религията е несъвместима с християнството

Посланието на образователната комисия на Феърфакс Каунти не е само за умишленото замърсяване на невинните умове на малките деца, но защитава потъпкването на всички противникови религии — защото LGBT идеологията всъщност сама по себе си е религия.

RTR Truth Media обяснява:

„Разпространението на анти-религиозна идеология я превръща в религия, защото анти-религиите също са религии. Ето защо вече няма спор, че те [разпространителите на трансджендъризма и анти-религиозни послания] са станали такава [религия]. А ние отдавна се опитваме да обясним, че те са нова секуларна [светска] религия. Когато някой стане анти-религиозен и възприема всякакви примамливи фундаментални идеологии, започва да се занимава със своя религия.“

Христос ни е предупреждавал за хора, които ще опитват да вредят на невинните деца по този начин, като казва, че за тях ще е по-добре да се хвърлят в морето с камъни около вратовете. Ние писахме за това още през 2016-а, като обяснихме, че култът LGBT няма да се задоволи с „гей браковете“. Неговата крайна цел винаги е била да плени детските умове през най-важните години на развитието им, за да поквари тяхното разбиране на биологичната реалност.

И всичко това се случва с парите на данъкоплатците, които се използват, за да превърнат държавните училища в това, което Майк Адамс описва като „трансджендър фабрики за объркани и склонни към самоубийство деца, които са физически и химически осакатени от едно общество, аплодиращо ги, защото отричат своята природна реалност“.

Христос предупреждава в Евангелията, че за човек е по-добре да бъде хвърлен в морето с камък около врата, отколкото да пострада от вечните последствия на това, че е наранил деца или другояче прегрешил срещу тях. Именно това прави култът LGBT спрямо децата — даже го прави с „прайд“.

Росария Бътърфийлд, бивша лесбийка, говори за това във връзка с тъй наречената „християнска“ авторка Джен Хетмейкър, която няколко години по-рано предложи пълната си подкрепа за приемането ѝ в LGBT общността. Бътърфийлд пише в отговор на оттеглянето на Хетмейкър от вярата, публикувано от The Gospel Coalition:

„Днес чувам думите на Джен — думи, които имат за цел да насърчават, да не обезкуражават, да зареждат, да не потискат, да защитават отритнатите, а не брокерска незаслужена сила — и тънка струя от пот се стича по гърба ми. Ако все още бях в предните редици на битката за пребиваващия грях на лесбийското желание, думите на Джен щяха да сложат воденичен камък около врата ми.“

Автор: Итън Хъф

Превод: Иван Стаменов

Източник: Natural News

Публикувано на български (с препратки)в : От Извора

Споделете: