Българите в Македония бойкотираха робството в ЕССР и НАТО и не гласуваха на референдума на соросоидната зайка

Това е най-страшната катастрофа на евроатлантизма,а дали е победа за Москва ще разберем утре от воплите по телевизиите.

За да бъдат легитимни резултатите от референдума и да получи обществена подкрепа е необходимо да бъде постигната избирателна активност от над 59% и правото си на глас упражнят 903 168 гласоподаватели и при условие повече от половината от тях гласуват „за“ евроатлантическата ориентация на Македония.

Македонците категорично не оправдаха евроатлантическите напъни.

До 13:00 часа местно време правото си на глас бяха упражнили 261 473 души, или скромните 16% от регистрираните в избирателните списъци. По последни данни на Държавната избирателна комисия избирателната активност в Република Македония след преброяването на 85,71 процента от бюлетините е била 36,11 процента.

В Македония бойкотът взима превес над подкрепата за евроатлантическата интеграция на страната. „За“ нея се обявиха категорично общините с преобладаващо албанско население.

В навечерието на вота Скопие се превърна в световен атлантически център. В Македония пристигнаха Ангела Меркел, Йенс Столтенберг, Себастиян Курц, Йоханес Хан, Джеймс Матис и много други, а Заев дори бе приет в Белия дом от вицепрезидента Майкъл Пенс,(за разлика от други). Всички те открито призоваха гражданите да подкрепят Референдума, а германският канцлер – червената баба Ангела Меркел благодари за куража и визията на България в тези исторически събития.Жалка картинка.

В България атлантиците се тресат от ужас,че Референдум за НАТО ще бъде катастрофална загуба на избори.

И до днес ЕССР недолюбваше референдумите. Страхът от референдумите е страх от гражданите. Същества,които през цялото време говорят за важността на демокрацията, прокарването на демократичните принципи, иначе трескаво се борят с присъщи принципи на демокрацията, като свободната воля на народа и провеждането на референдуми.

За отмяна на закона за референдуми в Холандия гласуваха 76 депутати, а за запазването му – 69. Опозицията гласува за запазване на консултативните референдуми като инструмент, но гласовете се оказаха недостатъчни.

Източник:
https://yphalachev.blogspot.com/2018/09/blog-post_48.html?m=

На нас така и не ни дадоха дори шанс да си дадем гласа на референдум – искаме или не искаме да сме роби – на ЕССР, НАТО и останалите потиснически паразитни глобалистки схеми.

А с времето отрицателните нагласи към тях ще стават все по-силни, илюзиите в резултат на пропагандата ще се изпаряват и следователно на паразитите от БКП хептен няма да им се иска референдум.

Братя македонци, бъдете истински българи и не влизайте в ЕССР и НАТО.

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.