Сирийски „бежанец“ напада брутално младо семейство и след като е нокаутиран при самоотбрана, задържат и обвиняват… бащата!

Жестокото посегателство се е разразило в квартал „Света Троица“. Какво ли търси там този сирийски „бежанец“… Според очевидци, след като джипът на мигранта е засякъл лекия автомобил на младото семейство, което е било яростно нападнато от агресивния „бежанец“. Сега е времето да попитраме „пУтрЕотите“ и Бойко Борисов – откъде сирийският мигрант има джип в страна на ръба или по-точно – направо на дъното на бедността. Плащате ли им на тях хиляди евро, а на нашите майки и бащи – пенсионерите – 200 лева пенсия. Не е ли това цинизъм?

Водачът на джипа е сириец, върнат по силата на споразуменията направени на срещата за мигрантите на 26 Юни т.г. в Брюксел. В другата кола се вози младо семейство и тяхното 8-месечно беше. Сириецът напада брутално и дамата като след като отваря вратата на шофьора се вижда, че посяга да удари и жената. Обратът се разиграл след като неподозирана сила се отключила в младия баща, който е висшист и работата му е свързана с интелектуален труд. Ден след екшъна 24-годишния водач проговори за случилото се.

Той се казва Николай и разкри как мигрантът го е нападнал пред очите на приятелката му и 8-месечното им бебе. „Мисля, че всеки един човек на моето място би го направил, след като отзад стои цялото му семейство и има секунди да реши какво да направи в тази ситуация+, разказва Николай пред Нова тв. Семейството пътувало с автомобила си за вкъщи, когато шофьор с джип засича колата им.

„След като ме засече, реших да не му давам път. Успя да ме настигне и нарочно успя да удари колата ми два пъти. Изкара ме директно от шофьорската ми седалка и започна с удари, с бутане. С един удар се случиха нещата. За съжаление момчето падна лошо на земята и си удари тежко главата“, разказва още Николай.

Нападателят – 40 годишният Насай Махмуд, е сирийски „бежанец“…

+Човекът го предупредих поне два пъти, че съм с бебе в колата и не искам нищо. Но той каза, че не се интересува от това нещо. Просто в погледа му имаше единствено и само агресия+, казва Николай.

След случилото се той е задържан веднага. 24 часа по-късно е освободен с мярка „подписка”.

Предтавяте ли си? Задържан и обвинен, с наложена мярка „ПОДПИСКА“, и чака дело, ЗАЩОТО Е ЗАЩИТИЛ БЕБЕТО И ЖЕНА СИ ОТ НАГЪЛ МИГРАНТ.

На Николай са му повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда. „Мисля, че трябва да има някаква справедливост и да се види, че всичко е било с цел самозащита и не съм имал никакъв изход“, казва той. Състоянието на Насай Махмуд е стабилизирано и няма опасност за живота му.

След срещата за мигрантите това лято в Брюксел в Пеевските и колаборантски медии се четяха заглавия от рода на „Бойко Борисов е отказал прием на бежанци Меркел е постигнала споразумения с 14 държави за връщане на мигранти, но България не е сред тях“.

Какво излъга Бойко Борисов след срещата за мигрантите, организирана от френския президент Макрон : Няма да приемем връщане на мигранти? Министър-председателят заяви ТОГАВА, че страната ни показва как успешно може да бъде защитена външната ни граница и да се справи с миграционната вълна“.

Само, че на всички това им звучи като виц…

От известно време попадаме на разни статии, в които пише,че господин премиерът иска да приема закон, защото той реално управлява еднолично. Закон, чрез който данъците на имотите, които не се обитават рязко се покачват. Собственикът има право на избор,да плати двойния данък или пък да си отдаде по свое желание имота в полза на общината,в която се намира. Ти да видиш колко били умни … Тъй като няма да им позволим да построят лагери за талибани, решават законно да ни отнемат имотите, да ни рекетират, а това на СИК-аджиите им е стара, едновремешна методика и тактика.

Така, с две думи драги, милички, заблудени мой братя и сестри ще ни вземат имотите легално и в тях ще настанят терористи, джихадисти, крайни ислямисти, като меко казано ще ни прецакат! Замислете се логично,моля! Защо по дяволите им трябват на селските кметове старите ни къщи, то там дори и кучетата са на изчезване! Ами защото „любимеът на народа“ ни продаде на Меркел,защото брилянтният му ум доведе българина до куцо магаре.. Браво бре българино,толкова години те прецакват свои, сега и мигрантите да изнасилват децата ни! Знае ли се пък, може тогава да ти дойде акъла в главата и да въстанеш, лошото тогава обаче ще е, че ще е след дъжд качулка, след сватба булка!!

Преди месеци стана ясно, че гранична полиция подготвя в пълна секретност изграждането на център за мигранти.

Информация упорито набира скорост в региона, но до момента официално потвърждение от властите няма, но такова едва ли ще има , защото най-вероятно ще го изградят в пълна тайна. Институциите тактично запазват мълчание по темата, няма никаква яснота и около мотивите за това решение.

Дадена е зелена светлина на проекта именно от министъра на отбраната – и председател на ВМРО – Каракачанов и неговият ортак Валери Симеонов и е въпрос на време в района да бъдат стоварени сглобяемите конструкции.

Местните разказват, че преди седмица екип от експерти пристигнал в Синеморец, за да извърши оглед. „Намириса ни, че нещо правят, така и не ни казаха защо идват…”, споделят жителите на селището

Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

Граничните са извършили оглед в местността „Пальокупата“ – между Синеморец и Бродилово.

Според предварителните данни навътре в гората ще бъдат поставени фургони и метални контейнери, в които да бъдат настанявани мигрантите, преминали нелегално границата с Турция. Мястото е избрано така, че да е на петнадесетина километра от населените места, за да се предотврати и евентуално напрежение.

Уви, за тяхно нещастие информацията достигнала до Петър Низамов, който организира веднага протест срещу това решение !

Международно сдружение „Свободна Европа“ обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

Той припомня в профила си какво се случва с мигрантската криза в Европа. За хилядите изнасилени европейки, за педофилията, за атентатите и хаосът в градовете в Германия, Швеция и т.н.Патриотите, които са на власт очевидно измениха на обещанието си да не приемат мигранти в България.

За това пък в България има истински неподправени родолюбци като Петър Низамов, който организираше групи доброволци за пазене на границата и много други.

Настаняват 20-годишни мигранти в училищата и в класовете заедно с шестокласниците ни…От Широка Лъка , през Пловдив, сега мигрантите са в Хасково и спят заедно с деца на по 7-8 години. Президентът Румен Радев излъга брутално в предизборната си кампания.

Сега жителите на селата в Странджа са в готовност да затварят пътища , вкл. и международния път за Малко Търново. В никакъв случай , казаха те, няма да склонят да бъде изграден лагер в техните родни места и близо до черноморските ни курорти.

Петър Низамов миналият месец стана председател на организация, която успя да направи консолидация и обединение на почти всички значими антиемигрантски неполитически фактори в Европа . Подготвят се протести не само в България стещу мигрантските лагери ами и в Швеция на 5 май,Чехия на 1 май.

Протестът в Странджанслите села е на път да премине и в гражданско неподчинение ако исканията не бъдат удовлетворени.

Източник с повече информация и снимки: България – новините

Споделете: