Системата я уби – Виктория Маринова – поредна жертва на отвратителния болшевишки гербафродитен терор

Публикувано във Фейсбук-страницата на Биволъ:

BBC реагираха на бруталното убийство на колежката ни! В публикацията се споменава изрично, че последното предаване на Виктория е било посветено на разследването на Биволъ за #GPGate. Тя не се уплаши да цитира и да говори за чудовищната корупция, свързана с властта на най-високи нива и мафиотизирането на държавата. Това, за което „националните“ медии се накекват от страх и не смеят да издъхнат!

България се нареди в най-черния списък на държавите, в които се убиват журналисти. Случи се. Мафията мина бариерата. Последното убийство на журналист в Словакия предизвика обществено-политическо цунами. В България е второразрядна новина лежерно между другото.

В Биволъ получихме информация още преди 20 дена, че за това разследване има четени присъди и ще има екзекуции. Информацията е предадена от нас, където е нужно, но не сме предполагали, че ще ударят по най-извергския начин върху най-беззащитните – за назидание.

Каквото и да изкарат и да кажат МВР и Прокуратурата оттук нататък, НИЕ НЕ ИМ ВЯРВАМЕ, защото те са съучастници в криминалитета и корупцията. ТОВА ГО ЗАЯВЯВАМЕ на висок глас и сме готови да го доказваме категорично пред световната общественост! Арогантните лъжи и цинично отношение срещу журналистите от най-високо място по повод бруталните арести на колегите Димитър Стоянов и Атила Биро на терен потвърждават всичките ни тъмни съмнения. Жестоката и мъчителна смърт на Виктория за нас не е случаен, битов или обикновен криминален акт. Тя е кърваво предупреждение за всеки свободен журналист и изобщо гражданин и човек в пленената и окупирана от МАФИЯТА клета наша родина.

Мислете и решавайте бързо и категорично, всеки пред себе си и съвестта си: ВИЕ ОТ КОЯ СТРАНА СТЕ!? Утре може да е всеки от нас, нашите близки. Правосъдието е в ръцете на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

Публикувано на сайта „Гъдел нюз“:

„Мисля, че убитата 30-годишната Виктория Маринова е изнасилена, за да не се разследва като политическо убийство.“

Това написа Райна Йорданова във Фейсбук, и бе подкрепена във версията си от стотици граждани.

Действително, така както са се сложили нещата, версиите лесно клонят към психопат, мигрант или някой циганин.

Ако нямаше изнасилване, всички въпроси биха били към мотив работата и. Т.е. към дело на управляващите, точно както стана с убитите в Малта и Словакия журналисти.

Сега го тъкмят да изглежда като едва ли не битов инцидент.

В същото време обаче, тия дето трябва да бъдат предупредени, си знаят. За тях е ясно кой е убил Виктория, и знаят, че ако не слушкат, те са следващите.

Със сигурност, доста по-мафиотски изработена работа, сравнена с другите 2 убийства в ЕС.

Но то и у нас властта повече ги разбира тия работи, заради предния и житейски опит…

***

Георги Унгорянов
:

Да разсъждаваме малко по случая:
Аз съм от Русе и мястото на убийството ми е много добре познато. Това е един бетонен път от времето на социализма, успореден на р. Дунав.По данни на разследващите убийството е станало по обяд, забележете посред бял ден. Пътят там е равен, като тепсия без завои и видимостта е километър поне.За да стане брутално изнасилване с последвало боричкане и убийство със сигурност е имало съпротива, крясъци и писъци от страна на жертвата,шум в храстите, чупене на съчки ит. н.,поне за няколко минути,а и ехото там е голямо и виковете могат да се чуят на далеч.При това хубаво и ясно време много рибари ходят по тия места за риба, защото е известно на русенци, че там дават богат улов понякога, заради мръсния канал на Родопа.А отделно много русенци разхождат своите кучета там, защото могат да бягат на воля, а и ги къпят в реката.Да не ви казвам, че бедни хора събират дърва за огрев, че дори и двойки ходят там често да освободят напрежението в храсталака, дълеч от погледите на половинките си. Така,че няма как да ме убедят, че наоколо по това време е нямало жива душа, която да чуе поне един вик или писък от изнасилваната жена.
Това ме навежда на мисълта, че наистина е убита с пистолет, със заглушител и подготвеният убиец-професионалист е инсценирал изнасилване с подхвърлен ДНК материал от някой местен мангал, откачалник или психопат,с чийто ДНК може да се сдобиеш срещу скромна сума от Психодиспансера наблизо.Да не забравяме също кои са вероятно евентуалните поръчители, хора с много пари и власт,за които сдобиването с ДНК-то е детска игра, в проядената ни от корупция държава.
Аз клоня към поръчково, тихо убийство, защото фактите ме навеждат за това.
Това е моето скромно мнение, не ангажирам никого с него.Свински медии не чета и затова не съм облъчен от помията заливаща интернет.
Единствената грешка на начинаещата журналистка е, че е искала предаването и да набере скорост и популярност, като дава трибуна на журналистите от Биволъ в тема табу за обществото, и това сложи край на кариерата и.
И ще повярвам на друга хипотеза само,ако се назначи независимо международно разследване.Иначе убийството на моята съгражданка Виктория Маринова ще бъде 169 -тото неразкрито…

***

Румяна Ченалова:

Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:

1. Северин цяла нощ пил .Употребил голямо количество алкохол.Тежи около 50кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва / по Маринов/,но пък престъплението е спонтанно/ по Цацаров/.Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч.

4. За времето до 12,11ч./ записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство.Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, даже и дреха на жертвата/ като в сериал за сериен убиец/

5. Със скорост на спринтьор, скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията за всеки случай.Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си,че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург.

По-добре да не бяха говорили!

***

Юрий Ленев:

Свилен Максимов от гр.Русе, бивш съпруг на изнасилената и убита журналистка Виктория Маринова, е милионер, с голям автопарк от луксозни автомобили и личен частен самолет.
Русенската телевизия ТВН е собственост на фирмата “Май фай“АД, в чийто борд участват Виктория Маринова, вече бившият ѝ съпруг Свилен Максимов и друго лице съсобственик което се казва АННА ЖЕЛЯЗКОВА КОЛЕВА.
Свилен е заработил за 2 години от обществени поръчки на ГЕРБ следното:
239 839 лв. от 3 обществени поръчки
2 302 667 лв. като бенефициент на европроекти.
189 373 лв. като бенефициент на европроекти.
Както казват криминалистите – търсете парите или жената….
Иначе казано – има и жена , има ги и парите…
А 3 милиона са си голяма сума, от където и както да ги погледнеш…
Но полюцията изобщо не е разследвала причините които водят, до освобождаването на Виктория Маринова от съдружник в ТВН през 2015 и назначаването на Анна Колева за директор в ТВН през м.8 на 2017 година…
На мен ми е меко казано, светещо в огненочервено…

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.