Колко са получилите обезщетения за пострадали от ваксини в САЩ? Бройката е шокираща…

Информация от база данни на Американския фонд за обезщетение на пострадали от ваксини.

Първата снимка е скрийншот на една много важна цифричка – 652 679. Това са наличните случаи в базата данни. Над 600 хиляди случая! Над 600 хиляди случая на пострадали от ваксина, които са получили някакво обезщетение. Всичката тази база данни е напълно анонимна, защото след като получи сумата лицето или семейството няма абсолютно никакво право да разпространява информация по случая. Подходът при компенсиране на пострадалите е на принципа „без виновен“! А максималното обезщетение е 200 хиляди долара, без значение дали е пострадал тежко или починал вследствие на ваксина. Само до около 10% от всички нежелани реакции се докладват към системата за постваксинални реакции в САЩ (и не само).

Следващата снимка е търсачката на този сайт. Много подробна. Може например да се търси само по реакция/симптом. Там разнообразието включва цялото тяло, както и жизнени показатели и пр. Може да се търси по една или няколко ваксини. Примерно, търсачката вади резултати за определена реакция след конкретна ваксина. Може това да се филтрира и с възраст на получилия реакция, пол, както и да се посочи годината, в която се е получила реакцията. Да се посочи има или няма смъртен случай и още доста други възможности.

На третата снимка са случаи на постваксинално морбили (към 7 юни 2018г), те са 243. Това са само случаите, които са докладвани и попълнили формуляр за включване в обезпечителната програма. Т.е. не са всички случаи на постваксинално морбили, а само някаква част от тях. Можете да видите и на кои възрастови групи се случва най-често и повтарям – само от тази статистика!

На следващата снимка са 3265 случая на смърт след ваксина!

На другата снимка е случай, който е обявен като синдром на внезапната детска смърт. На възраст 2 месеца, бебето е получило 4 ваксини наведнъж – 2 дни след това вече е мъртво. Няма докладвани проблеми преди или непосредствено след слагане на ваксината.

Уважаеми, събудихте ли се?!

Може би си мислите, че това няма да се случи на Вас или Вашето дете? Вероятно всички пострадали са си го мислили… Възможно е и всяка сутрин да са отправяли молби към някое божество, и това пак да не им е помогнало да не станат част от статистиката.
Когато чета подобни случаи, си казвам: това можеше да е моето дете! И се ядосвам. Но и съм взела решение, с което да съм сигурна, че няма да бъде! Ядосайте се и Вие! Това може да е детето на всеки един от нас!
Всички знаем нашата прекрасна държава как се отнася с хора, които имат нужда от медицинска помощ. Вярвам знаете защо някои от тях бяха на палатков лагер пред Парламента…

Уважаеми, събудихте ли се вече?!

Ето го и сайтът с базата данни:
http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php

Alex Kos

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.