Милиционерската мутра-цвъкня, която превърна рекета върху бизнеса и репресиите над неудобните в държавна политика

Едни кресливи депутати приеха тези дни законодателни промени, с които арестите могат да остават тайна до 48 часа.

Направиха го, за да пазят уж легитимната си власт, като мачкат и репресират гражданите.

Целите им са чисто материални – да стискат власта и да продължават да грабят и източват народ и държава.

Не чух Валери Симеонов да се е възмутил. Нито някой да се е извинил.
Цинично и брутално. Така действа мафията. И за да разберете защо, трябва да знаете кой го прави, май бързо забравяте.

Премиер – Бойко Борисов – Буда, мутра от СИК, производтсво и кантрабданда на каптагон и амфетамини, рекет и пране на пари чрез банката на втората му съпруга Цветелина Бориславова.

Главен прокурор – Сотир Цацаров – слуга на Пеевски прервърнал прокуратурата в мутенска бригада за изпълнение на мокри поръчки и издаване на индулгенции на мафиоти и престъпници.

Министър на отбраната – Красимир Каракачанов – агент „Иван“ от ДС, бивш коалиционен партнжор на Бареков и настояш на Буда, рядък безгръбначен измекяр.
Вицепремиер с ресор демогравска политика – Валери Симеонов, един от най-гнусните „политици“, известен с прозвището „Далавери“. Обича да се гаври с възрастни жени, майки на деца с увреждания и с техните деца.

Министър на вътрешните работи – Младен Маринов – шофьор и охрана на Мето Илиенски. Треторазрядна мутра от квотата на ВИС в правителството на СИК.

Председател на Парламентарната комисия за вътрешна сигурност – Цветан Цветанов – Цецоу Ухото, Цвъки, Цветанът, Цв.Цв. Милиционерска мутра превърнала рекета върху бизнеса, подслушването, репресиите над неудобните и фалшифирирането на избори в държавна политика.

Най-успелият депутат и най-чистият човек в държавата – Делян Пеевски – господар на държавата, мафиотски бос, олигарх и собственик на прокуратурата, НАП, Булгартабак, ДАНС и още много институции, медии и предприятия. Олицетворение на модела „КОЙ“
Тези са само малка част от управляващите ни престъпници. Към тях трябва да добавим Сидеров, Доган, Нинова, Минев, Златев, Гергов и още много други.

Когато те управляват престъпници и престъпници пишат законите, то репресиите и нарушаването на човешките права се превръща в норма. В закон. Следващата стъпка е въвеждането на „наказания без съд и присъда“. По волята Му. Диктатурата настъпва с пълна сила.

Решението – гражданска съпротива и бой до дупка. Революция, протести, неподчинение, както щете го наречете. Да се изправим лице в лице срещу дебелите и да си върнем държавата.

БОЕЦ обявихме акция „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“ и призоваваме всички за подкрепа и включване. Преследвайте свинете навсякъде и ги пресрещайте привсяка възможност на публични появявания и мероприятия в столицата и навсякъде в страната! Следете програмите на Цацаров, премиера и министрите. Посрещайте ги подобаващо с „УБИЙЦИ!, ПРЕСТЪПНИЦИ! КРАДЦИ! СЪД И ЗАТВОР ЗА ВАС! ОСТАВКА! ИДВА ВИДОВДЕН! ПРИ БАЙ СТАВРИ ВИ Е МЯСТОТО!“ И други поздрави за „добре дошли“. Свинете са свикнали да се движат в контролирана среда и слугите им и дръжките на микрофони да им шушукат колко са велики.

Тези живеят в друг свят и когато се сблъскат с гражданите ще видите какви жалки и страхливи наглеци ви управляват. Ще видите страхът в очите им. Стархът, че губят престъпната си власт и трябва да плащат за престъпленията си!

Действаме.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.