Глобалисткия комунистически „пакт за миграция“ на ООН – организацията на глобалистите-комунисти

Още на 18 юли 2018 г. Унгария обяви, че излиза от Пакта за „безопасна, организирана (???! – кой я организира?) и законна (кой и кога я узакони???!) миграция“. Едва на 73-та сесия на ОС на ООН, т.е. 2 месеца по-късно, президентът Тръмп обяви, че и САЩ излизат от това нагло, антихристиянско „споразумение“, писано от напълно неизвестни, анонимни консултантски фирми и/или клетките на Черния ислямски интернационал. (Понеже на всички е ясно, че мигрантите ще бъдат мюсюлмани, нали? Няма да бъдат организирани будисти или конфуцианци!).

Думите на Тръмп бяха приблизително следните: „Приемането на мигранти е изцяло в правомощията на националните държави и техните народни събрания (парламенти). Никакви наднационални организации не могат да отнемат суверенитета на народите, като налагат на държавите колко и какви човешки маси да приемат в своето лоно“. Т.е. да се съгласят да приемат каквото някой неизвестен и неизбран мафиот на ООН-то е решил на им вкара и те да кажат „добре!“ с ясното съзнание, че така се самоубиват.

(коментар на Магда Ташева във фейсбук)

САЩ, Aвстралия, Австрия, Унгария и Хърватия вече го отхвърлиха и заявиха, че ще му се противопоставят, предстои присъединяването на Полша, Италия и може би Чехия.

Това глобалистко комунистическо споразумение на глобалистката комунистическа схема ООН изрично признава миграцията за „ползотворен процес“, който трябва да се „насърчава с всички средства“, но не засяга причините за тази миграция (като например изкуствено предизвиквани войни, глад и болести) от държавите от Близкия Изток и Африка; още по-малко – естествено – обръща внимание на вредните последствия от тази масова миграция, особено когато е спонсорирана – първо с пари на глобалистки паразити като Сорос и след това – с парите на данъкоплатците от държавата-приемник (което е вече изключително несправедливо).

Този пакт на световния комунизъм е пореден пример за изключителната вреда от членуването (което е де факто робуване) в глобалистки потиснически паразитни схеми като: ООН, СТО, СБ, МВФ, БМР, ЕССР, НАТО и т.н.

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.