Дахер Ламот разбива на пух и прах преститутките по бойка-тв (бтв) за лъжите им относно Сирия

Уважаеми хорица от bTV Репортерите.
Надявам се да сте все още хорица като нас, а не кабелни и пластмасови панели, загубили всичко човешко в себе си.

Настоявам да се извините на всички сирийци (е, не всички де, с изключение на 5-те платени парцала, обучени да лъжат по ТВ, както и на двете дузини ислямисти и членовете на Мюсюлманските братя, които щъкат за наш срам) в България за уродливата ви, нагла и гнусна пропаганда за Източна Гута. Казвам го като човек, не като сириец. Не знам дали ще ви стиска да приемете предизвикателство и да отидете в самата вече освободена Източна Гута и с онлайн камери да покажете хората, които бяха държани като затворници там, от вашите любими салафитски изверги, които клепат невинно, обръснати пред ТВ.

Що не чуете историята на истинските хора и ужасите, които преживяха там, в шериатските окопи на И. Гута? Да чуете как тия „борци за свобода“ затваряха алауити и християни в клетки и ги държаха като човешки щитове. Същите тези хора са били карани да копаят тунели. Жените са държани в тъмници и системно изнасилвани. Като толкова много знаете за Гута, ето ви няколко въпроса:

1) Коя групировка официално управляваше град Дума? Не е ли Джейш ал-Ислам (Армия на исляма), ако твърдите обратното – докажете го с информация и клипове. Щото заявленията им ги има навсякъде в ютюб и туитър. Джейш ал-Ислам „умерена“ група ли е? Историята на Захран Алуш знаете ли я? Разкажете я? Това ли са умерените?

2) Що не видях НИТО една жена в тези филмчета? Само да ви питам, вие НЕЗАБРАДЕНИ жени в кой и да е клип на бунтовниците в Сирия виждали ли сте? Покажете ги, аз не виждам, случайно да са били наложили уважаемите умерени шериат в Дума? Или може би не знаете?

3) Официалното становище на OPCW е, че следи от зарин в Дума НЕ СА намерени. Имате гугъл. Екземплярът от видеото, очевадно платен служител на стаж при Ердоган твърди, че са били използвани ЗАРИН. Аи също хлорин. Вие знаете ли какво означава това? Кърпата на лицето му няма как да го спаси. Това само абсурдно необразован идиот може да се върже на такава пропаганда.

4) Защо се пуска филм на някакъв палячо от Турция? Защо не е в Идлеб? Нали Идлеб в момента е спокойно място? Защо не бе направен оттам филма за Сирия? Що не влязохте, не отидохте там, в Идлеб например? Нека позная, страх ви е да идете в джихадистки територии, нали? Шубе ви е от брадатите уроди, официално управляващи Идлеб и незнайно защо все още предствавени като „умерени“, нали? Или бъркам?

5) Колко са били християните в Гута като цяло? Или не знаете? Предизвиквам ви да посочите едно село, поне едно оцеляло християнско село в бунтовническите територии. Предизвиквам ви да организираме пътуване до Сирия, и да обиколоим всички християнски селища там, за да може хората да чуят онлайн какво са приживели тези клетници там.

6) Като гледам мустакатия хитрец, с восъчното лице на амбулантен дребен измамник и джебчия, бихте ли ми казали как по-точно си е намазал с вакса косата и сложил грим преди предаванията? Да не би до джихадистките дупки да са му отворили Бюти шоп някъде?

7) Я кажете след освобождаването на И.Гута, колко от населението си тръгна с т.нар. бунтовници към Идлеб, маймунарника на Ал-Кайда? Щото по статистика от 400 хиляди души само 20 хиляди, предимно уродите с бради и техните семейства напуснаха. Всички останали са били държани като ЗАЛОЖНИЦИ И РОБИ. Има хиляди показания на хора за това, ако не вярвате – можем да отидем на място и сами да питате колкото си искате хора и който си поиската. 20 хиляди, 2 милиона , колкото искате сирийци.
––––-

Всъщност, ето Ви в какво превърнаха истнските сирийци тези тунели на смъртта в И. Гута, изградени от кръвта и потта на заложниците. От гнойни дупки -скривалища на уахабизирани хлебарки-убийци в истински тунели на изкуството, красотата и желанието за живот. Щото въпреки цялата ви гняс от лъжи, която търпим 8 години, въпреки планините от безчовечна, безчувствена, безотговорна, изродена, нечистоплътна изкуствена, пластмасова медийна съвест, ако въобще имате такава, сирийците все още не са загубили желанието си за живот.

Бъдете хора и се засрамете. Иначе историята с Мохамед Далил (ако не знаете кой е той и как се гръмна в Германия, питайте вашите колеги от БНТ, те го представяха като клет бунтовник преди да замине) ще се повтаря вечно.

Дано поне стигне това до някого от екипа. Не че ме интересувате, де.

Дахер Ламот

Линк към публикацията във Фейсбук

Споделете:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.