ООН ще узаконява глобално педофилията и джендъризма

Глобалистката комунистическа схема ООН се кани да… узакони ГЛОБАЛНО педофилията, което означава… „толериране“ на секс с 8-годишни дечица, а може дори и по-малки…

Същата инициатива се подкрепя и финансира и от глобалиста-комунист-дегенерат Сорос, който е главният благодетел на една изключително извратена организация, наричаща се North American Man-Boy Association (NAMBLA) – Северноамериканска асоциация на мъже-момчета.

Това става ясно от следната публикация, която хвърля известна светлина и по отношение на ролята на изключително вредния глобалист-дегенерат в цялата схема.

Според нея Върховният комисариат по „правата на човека“ към ООН ще налага узаконяване на „сексуална революция“, която ще включва легализиране и целенасочена подкрепа на трансджендъризма, но заедно с това ще подкрепи и легализиране на педофилията.

Тъй като т.нар. „Дълбоката държава“ е била уличена в ролята си в „Педогейт“, можем да очакваме повече контраатаки като легализирането на педофилията.

„Съветът по правата на човека“ на ООН, в който членуват някои от най-безмилостните диктатури в света, предизвика миналата седмица възмущение в глобален мащаб, като гласува да назначи „цар“ на ООН, който да контролира нормализирането на хомосексуализма и трансджендеризма по света.

Според пропагандната служба на ООН дискредитираният „Съвет по правата на човека“ на ООН обсъди мярката за почти четири часа на 30 юни, преди да приеме схемата със спортен вот. Само 23 държави-членки и режими гласуваха в полза на създаването на новия цар, а 18 гласуваха против и 6 се въздържаха.

Мярката беше прокарана от тясно обвързана мрежа от комунистически и социалистически правителства в Латинска Америка, тясно свързани с марксистките терористични групи, западните глобалисти, Москва и Пекин.

Редица европейски правителства и други членове на „ЛГБТ Core Group“, която включва Обама и ЕС, също изиграха ключова роля при налагането на схемата освен екипа на ООН за правата на човека.

„За първи път работата по този въпрос (нормализиране на хомосексуализма и трансджендеризма) ще бъде ефективно институционализирана в Съвета по правата на човека“, съобщиха от комунистическата глобалистка ООН…

Тази инициатива е отбелязана като „голяма крачка напред за правата на човека в Съединените щати“. „Мерките, които тя защитава тук – включително новите закони за защита на хората от дискриминация – са същите мерки, които днес препоръчваме на правителствата навсякъде.“

По ирония на съдбата, приветстването на изнасилването на деца идва в момент, когато „мирните“ армии на ООН се сблъскаха с глобални обвинения в системни изнасилвания и сексуална експлоатация на деца по света.

Друга любопитна подробност в тази мерзост е, че една такава организация – Северноамериканската асоциация мъже-момчета (NAMBLA) се застъпва за легализирането на педофилията. Техен идентифициращ лозунг е „секс преди 8 или е твърде късно“. А най-големият финансов благотворител на NAMBLA е не друг, а точно глобалисткия комунистически паразит и дегенерат Джордж Сорос.

Публикацията на английски:
http://humansarefree.com/2017/10/the-un-is-normalizing-pedophilia-deep.html?fbclid=IwAR0spHkGAYHoXkk6Z5JNVdV-8vapCmtdpG-zZW7-ZkQa9xS0rlHqv5dwr_8

Споделете: