Първият одит на ФЕД шокира с резултатите си – $16 трилиона откраднати от шепа банкери

Първият одит на ФЕД, от неговото създаване, шокира с резултатите си!
Докато страни като България са принуждавани, чрез сатрапи като Дянков и неговия слуга мутрата Боко, да провеждат геноцид спрямо туземното население, онези от финансовата олигархична върхушка, са си подарявали стотици милиарди долари, за да се спасяват взаимно!
Къде са ви правилата на честната пазарна конкуренция, най-уродливи изверги?
Защо оставяте милиони да умират от глад или да страдат от липса на всякаква перспектива, докато вие продължавате да пълните банковите си сметки с нови и нови баснословни суми, на гърба на цялото човечество?
Но, по конкретните факти от разследването:
Бен Бернанке, Алън Грийнспън и други банкстери около тях, са препятствали одита и са лъгали Конгреса за това, какво въздействие ще окаже той (одитът) върху пазарите. Все пак резултатите от първата финансова проверка на Федералния резерв за почти стогодишната му история са публикувани на уеб-страницата на сенатор Сандър.
(http://12160.info/forum/topics/first-audit-results-in-the-federal-reserve-s-nearly-100-year?xg_source=activity)
Това, което е установено в хода на проверката поразява:
В периода от декември 2007 г. до юни 2010 г., на свои хора (транснационални банки, корпорации и избрани правителства) от САЩ до Франция и Шотландия са раздадени (подарени) 16 трлн. долара ((1 трилион = 1000 милиарда), докато на цялото останало човечество се вменява задължението да води политики на рестрикции и пълно орязване на всякакви социални разходи.
От разследването става ясно, че нищо от това, което тогава е раздадено не е връщано и едва ли някой ще си направи труда да го направи, въпреки че официалната обложка на ФЕД нарича тези тайни програми, давани под нулева лихва, спасителни пакети по лихвени програми „всичко включено“.
Предполагам на всички Ви е ясно защо никога досега ФЕД публично не е говорил за тези програми. Очевидно е, че ако ни бяха светнали за това по-рано и имахме осъзнатото разбиране за последиците от тези действия, то едва ли щяхме толкова робски да търпим съвременния гнет на един файтон хора, решили, че могат да изграждат щастието си с нашата кръв и върху нашите кости!
Ето и списъка на учрежденията, получили най-много безплатни пари от ФЕД (тук, за съжаление, няма да видите българската държава):
Citigroup: $2,5 трилиона
Morgan Stanley: $2,04 трилиона
Merrill Lynch: $1,949 трилиона
Bank of America: $1,344 трилиона
Barclays PLC (Великобритания): $868 милиарда
Bear Sterns: $853 милиарда
Goldman Sachs: $814 милиарда
Кралска шотландска банка (Великобритания): $541 милиарда
JP Morgan Chase: $391 милиарда
Deutsche Bank (Германия): $354 милиарда
UBS (Швейцария): $ 287 милиарда
Credit Suisse (Швейцария): $262 милиарда
Lehman Brothers: $183 милиарда
Банката на Шотландия (Великобритания): $181 милиарда
BNP Paribas (Франция): $175 милиарда
Как е, огря ли ви сега, защо въпреки всичките напъни да догоним влака никога не можем да го стигнем! На всеки спечелен с къртовски труд от нас долар, международната финансова мафия винаги може да напечата насреща колкото си иска пари от въздуха, правейки, по този начин напразни всякакви усилия да победим в пазарната игра, по правилата, които ни бяха наложени отвън!
Мислете хора, мислете, иначе ще си отидете мърцина (диалектен израз, означаващ – безполезно туловище), както много преди Вас!

Източник: http://krizata.blog.bg

Споделете: