ЕССР финансира билбордове с прегърнати джендъри, за да пропагандира джендър-комунизъм сред подрастващите

Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата любов, които цъфнаха предпразнично в Бургас и Варна, са финансирани с европейски пари и са част от цялостна програма на съюза за промотирането на ЛГБГ-общността. Това е написано черно на бяло на самите плакати, с логото на ЕС и с QR код, който неизбежно води до официалната страница на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендър), съобщава „Флагман“.

Провокативните постери, на които върху снимка на двама прегърнати гейове пише с големи букви „Няма страшно, това е просто ЛЮБОВ“ и „Различни хора, равни права“,меко казано разбуниха духовете както в социалните мрежи, така и в по-тесен, дори политически кръг – с активисти и фигури от различни партии, които се обявиха против тях. Билбордът във Варна, снимки на който вчера бяха най-коментираната тема в социалните мрежи, днес, както писахме по-рано, вече е унищожен. Някой „случайно“ е разлял сериозно количество зелена боя върху него. Но нека разгледаме постера във всичките му аспекти.

На първо място очеваден проблем е логото на ЕС и надписът до него. То показва, че съюзът харчи парите на данъкоплатците, за да води открита гей-пропаганда. Това някак обяснява защо „различните“, макар че не могат да се размножават, с всеки изминал ден стават все повече и повече. Тук има едно извратено тълкуване на човешките права – те предполагат да търсим човека в гея, а не гея в човека. С такава откровена реклама се моделира едно ново отношение към еднополовата любов. Да – ние, нормалните хора, трябва да разбираме „обратните“, да им съчувстваме и да им помагаме, но не и да ги превръщаме в герои и модел за подражание. Зрелите хора трудно ще бъдат подведени от улични плакати, но едно неукрепнало съзнание, каквото притежават подрастващите, много лесно може да бъде манипулирано, като му се внуши, че да си педераст е нещо много положително, модерно, прогресивно и съвсем нормално. Не на последно място е проблемът с подзаглавието, умело скътано точно до QR кода, водещ до страницата на ЛГБТ – “Различни хора, равни права“. Тази привидно красива фраза е връх на лицемерието. Защото в България, а и в Европа никой не преследва хората с различна от нормалната сексуална ориентация. Напротив – организират се шумни гей-паради, които се радват на подкрепа от държавни институции, посолства, стотици НПО-та. Тази фраза иска по-скоро да ни каже следното: “Всички сме равни, но ЛГБТ трябва да са по-равни!“ В България и Европа няма паради на нормалната любов между мъж и жена – единствената, благословена от Бог! Има само паради на извратената любов! Случайно ли е?

Източник: фактуално.ком

Споделете: