Фейсбук свалиха много посещавана страница – по искане на гербафродитните власти

Фейсбук страницата „Национален протест срещу безобразията в България“ бе свалена – очевидно по искане на властите, защото преди това администраторът и е бил привикван в полицията.
Тя имаше над 270 хиляди члена, и участваше в организацията на протестите.
След като не са се разбрали с човека, направо са я закрили.
Ето писмото на Атанас Калев до обществеността, във връзка с наложената цензура:
„Казвам се Атанас Калев и за всички онези, които не знаят, аз съм създателят на страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“ страницата, която над осем години показваше Истината и не вземаше страна на политическите партии, а посочваше всеки ден далаверите им, кражбите им, схемите им и всичките им грешки.
Както знаем обаче, в България вместо някой да се научи, че грешките му не трябва да се повтарят и да си вземе поука, от това което му се посочва, то на този някой ако има власт му е по удобно да те занули, унищожи, приключи.
Защото този някой, когато има власт се мисли за незаменим!
Но в природата отдавна има едно правило и то е че незаменими хора няма!
Явно от Герб обаче все още си мислят, че дори като върнат тоталитарния режим в България няма да бъдат свалени и изметени от властта завинаги и днес най – вероломно свалиха от Фейсбук онова, което крепеше надеждата в над 274 000 българи, че може да има промяна и тази промяна да е за по – доброто на всички хора.
На 13.12 бях извикан в СДВР – София с идеята да ми обяснят, че аз като създател на тази същата страница, която днес от Фейсбук я свалиха за пореден път по настояване на българските служби и власти, съм публикувал разни неща в нея и съм призовавал към бунтове, опожаряване и размирици, е да ама не, не съм аз този който е качвал тези неща, а дори и да съм знаел кой е бил човека, нямаше как да им кажа, няма значение, че през годините са се опитвали и с добро и с лошо да ме приобщят към тяхната партийна схема и да ме спрат.
За осем години, не ме уплашиха, не ме купиха, направиха живота ми в пъти по труден и в крайна сметка, не стана на тяхното, защото такива хора като мен, а те повярвайте ми изобщо не са малко в България, не се борят за себе си и своето благоденствие като партийните мишки, а се борят за просперитета на цялата българска нация.
Осем години всеки ден, аз лично отделях поне един час от времето си да помисля как и защо можем да променим нещата, за да бъдат всички в България по – добре, за осем години видях лицето на омразата, лицата на предателите, но и за осем години осъзнах, че има и много хора на които мога да се доверя.
Знам че всичко, което правим изглеждаше малко странно, знам и че много пъти много от вас, са се чудели за какво го правим и за кой народ сме тръгнали курбан да ставаме на нашите управници, но също така знам и че ако не съм го правел по начина по – който съм го чувствал и искал да го направим, нямаше как над 266 000 човека да бъдат активни и да ни следват във Фейсбук всеки ден. 266 000 човека Цветанов, толкова няма да накараш да ти повярват никога, а ако сметнем и блокираните от нас през годините за това, че не сме допускали да псуват и обиждат в страницата сигурно можеше и да са над 350 000 човека всички, нали от това те е страх, че една страница във Фейсбук поведе хората и всеки ден набираше популярност все повече и повече, защото не беше клиширана по партийно му и показваше истината за всички.
Знам за какво ни свалихте с Борисов и Пеевски, знам какво и как ви накара да действате брутално днес, но ще ви кажа и нещо друго, онова което прочетохте е истината, а вие ще си отидете с гръм и трясък, по силен от този с който дойдохте едно време във властта с онова видео как Ахмед Доган разпределя порциите, защото и тримата сте наясно, че ако само един човек проговори там където трябва и всичките ви схеми ще отидат по дяволите и дори вашите приятели от зад океана ще ви набият такива шутове, че може българският народ да ви открие чак на луната, където всъщност ви е мястото, защото вие не заслужавате да бъдете пощадени, за това което причинихте на България.
Никога не ме е било страх нито от вас, нито от онези които може и сте искали да ми изпратите, и преди няколко дена ви написах, че когато пипнете страницата става лично, защото тази страница си я имам и гледам така както си гледам децата и няма да ви простя никога за това, че я унищожихте.
Още тази вечер всичко което правите със Свободата на словото в България ще стигне до който трябва, а знаете, че когато стигне с фактите и доказателствата нещата загрубяват, за да се оттървете от нас, измислихте термина фалшиви новини, но явно фалшивите новини много ви плашат. защото накрая се оказва, че не са фалшиви.
И нека сега пак да ви обясня за последен път, за да сте наясно, аз и хората с мен ще върнем страницата по един или друг начин, също така ще ви свалим от власт, за пореден път, но този път за вас, няма да има връщане във властта, защото на диктаторите и тоталитарните режими отдавна им мина времето, а ако искате да направите някой национален герой и хората да го почитат така както почитат Ботев и Левски, то продължавайте в същият дух, но вечер преди да заспивате си бройте колко човешки съдби разсипахте, защото на народа му писна от вас и вашите простотии и ако още не го знаете, то е време да го научите от мен, всеки втори в тази държава с кеф ще ви разкъса с голи ръце стига да му паднете, някъде насаме.
Спрете се вече и се опомнете, защото вашето не се търпи и като не можете и не знаете как се управлява държава и как в нея хората да са доволни си вземайте герб и калинките и се махайте от властта, защото както ви обясних вече така или иначе идва времето в което ще бъдете изхвърлени с шутове.
И не на последно място искам да сте наясно, че още утре влизаме във всички посолства в София, за да покажем как няма Цензура в България как има Свобода на словото, как ползвате общински и държавни служители да тролят и правят доклади във Фейсбук докато ходят на работа назначени там по партийна линия, защото са членове на Герб.
После след посолствата, наши хора, ще излетят от София и други точки на света и ще отидат при онези от които най – много ви е страх, наричат ги прокурори ще им предададат два куфари с документи как крадете всички от обществените поръчки особено от еврофондовете и как не ощетявате само българите, а всички хора в ЕС.
След това други хора ще се видят с едни сенатори в САЩ там ще бъдат предадени други документи, както и факти за Геноцид от ваша страна към народа на България.
В Русия наши хора ще се срещнат с онези от които откраднахте много не само от банката с име КТБ и ако и това не ви стига има и още…. но това още, ще ви го спестя, защото вие не заслужавате да знаете всичко, но това което предстои знам, че ще зарадва много хората в България, защото поне от осем години много от тях очакваха всичко това да се случи.
И ако си мислехте, че страницата Национален Протест срещу Безобразията в България беше само страница, си задайте само един въпрос откъде имахме толкова много информация и защо постоянно нещо публикувано от нас ви изкарваше от равновесие и ви караше да се потите всеки ден.
Страницата ще я бъде, но вас господа бъдеще безработни политици повече Не.
И за да не звучи всичко голословно преди една година на 17.10.2017 година през социалните мрежи ви обещах, че ще направим армия от много хора, на които ще обясним колко сте вредни вие политиците за България и че тази армия ще излезе на улицата, сега една година по късно на 11.11.2018 година 65 града в цяла България излязоха на улицата не защото аз или някой друг ги е извадил, а защото разбраха истината за вредата, която им нанасяте всеки ден.
Нали се сещате, че онова което съм си поставил за цел ще го постигна, ако ще и това да ми коства още десет години неуморен труд, защото онова което искам да живеят хората в пъти по – добре в България не ме прави терорист или престъпник прави ме човек, който наистина милее за народа и съдбата на държавата си….“

Атанас Калев

Споделете: