Защо „зелените“ не са националисти, а точно обратното – интернационалисти, глобалисти и… комунисти

Намирам за напълно естествено някой да е ЕДНОВРЕМЕННО зелен и също така националист и патриот.

Всеки, който милее за родината и я обича, няма как да не иска и природата да бъде опазена – двете неща са неразривно свързани.

В същото време… тукашните (а и далеч не само – това важи по принцип за интернационалното т.нар. „еко“-движение) „зелени“ са в действителност… интернационалисти, глобалисти и заедно с това антинационалисти и антипатриоти. Те се присмиват открито на патриотизма, в т.ч. на неща като традиции, култура и т.н.

Те са също така и антикапиталисти, макар че в действителност историята показва, че колкото по-развита и свободна капиталистическа е една страна, толкова по-опазена е природата ѝ и обратно – най-големите поражения върху природата са били нанесени от диктаторски и комунистически режими…

Защо „зелените“ са такива? Очевидна причина е, че ги финансират от глобалистки фондове като сороските и др. А истинската цел на такива фондове, в т.ч. и на глобалиста-комунист Сорос, изобщо не е опазването на околната среда, а установяване на единно глобално тоталитарно (комунистическо) управление, при което отделните страни да бъдат лишени от всякакъв суверенитет, а индивидите да бъдат лишени от лична свобода.

И за изпълнението на такива зловещи глобалистки цели подобни псевдо-„зелени“ се явяват полезните идиоти, които прегръщат страстно каузите на глобализма и антинационализма, подобно на останалите комунисти като радетелите за масова (финансирана от държавните бюджети) миграция, 1200+джендърите, псевдо-„феминистките“ и т.н.

И все пак, да питам… как се чувстват сега… тукашните „зелени“, след като… и ЕССР, и Юнеско, и др. паразитни глобалистки институции се съюзяват с тукашните гербафродити-болшевики и показват среден пръст на воплите им срещу разни конфликтни застроявания…

Добрил Русев

Споделете: