Лицемерието на коВрата – дружка на болшевичката бойка борисова Симитлийска

ЛИЦЕМЕРИЕТО ОТВРАЩАВА!

След потресаващото смазващо интервю на интелектуалеца Кубрат Пулев, че народното проклятие ще застигне политиците ни, тръпна в очакване! Понеже той постоянно е на трапези с тях и по събития, може направо да приведе проклятието в действие!
Лицемерието е страшно!
Спортист, сниман на безкрайно много трапези с Главната мутра на Републиката, говори за лицемерието на политиците и как народното проклятие ще ги стигне! Ами ако мислиш така, с какви очи пиехте заедно на масата!
Ани Салич, водеща на миналогодишни „Български Коледи“, рЕзко се възмути от събирането на пари за деца, докато политиците си раздавали бонуси. Ами, госпожо, сливи ли имахте в устата /или с оглед професията на удобен журналист – нещо друго/, та да го кажете на Плевналиев?

Лицемерието ми идва нанагорно! Ако имаш мнение, кажи го в очите и веднага, а не да се възползваш от облагите, да пируваш с престъпниците и да ходиш по откривания, а след това с мазна усмивка да критикуваш властта! Там, където ядеш кокала, не плюй поне, иначе всички виждат какъв си!

Истината ще ви направи свободни!

Елена Гунчева

Споделете: