22 гербафродитни фирми в доказан престъпен картел при саниранията

Черни облаци надвисват над главата на Лиляна Павлова, след като днес КЗК се произнесе, че още 11 фирми са в Картел при Санирането този път в Гоце Делчев. Преди една седмица от КЗК обявиха същото и за Търговище, очаква се следващата седмица да се обяви почти същият резултат и за Пловдив. Най – интересното е че в момента КЗК проверява сигнали от времето в което регионален министър беше Лиляна Павлова и именно тя почти всеки ден обясняваше, че програмата била безплатна, а ползата от нея огромна.
Вече става ясно, че не само програмата не е била безплатна, а похарчените над 2 милиарда лева по нея определено са потънали в джобовете на фирми много близки именно до регионалната министърка и нейните най – приближени в министерството коментират запознати и припомнят и че по времето именно на Лиляна Павлова като регионален министър бяха изнесени и фрапиращите цени за саниране на стойност около 250 лева за квадратен метър само за топлоизолация. От КЗК са сезирали и прокуратурата за картела, като са посочили и със събраните доказателства, че чадъра над всичките 22 фирми доказани като картел досега е именно от регионалното министерство по времето на Лиляна Павлова, и че става въпрос за схема в която са откраднати стотици милиони от държавата.

Източник: https://oxnewsnewbgbg.blogspot.com/2018/12/22.html?spref=fb&fbclid=IwAR2HyRtMO0Zwi7BzaRHUDDVWKbhKx9az9TYMrwl2Xu6dU5GvCNWCmSs8XXI

Споделете: