ООН си поставя за цел да ликвидира правата на родителите и тотално да развращава децата по света

ООН издаде „Международно техническо ръководство за просвещаване на децата, по въпросите на секса“, което ликвидира правата на родителите и диктаторски натрапва разрушителната идеология на хомосексуалистите (т.е. на евреите юдомасони – сатанисти – дегенерати).

На 20 март 2018 г. медиите съобщиха, че по настояване на американците, ООН прие и публикува нови „всеобхватни“ препоръки за обучение по „секс“ в детските градини и училищата, задължаващи възпитателите и учителите да преподават на децата, задължителната вече на Запад, „джендърна идеология на хомосексуалистите“ и даже извращенските им практики.

Специалният департамент на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО) преработи и преименува своя документ от 2009 година „Всеобхватно сексуално образование».

Американските родители вече нарекоха този агрессивен документ – „пълномасщабно и тотално нападение (атака) на ООН срещу родителските права и нравствеността“, с цел „морално разложение“ на съвременните деца.

Въпреки възраженията на различни държави-членки на ООН, новият документ, наречен „Международно техническое ръководство за просвета на децата по въпросите на секса“ предписва на всички страни в света, да пропагандират аборти на малолетните момичета, без уведомяване на родителите им, и хомосексуални извращения за децата, още от 5 годишна възраста, във всички образователни учреждения в света.

Учените вече посочват, че основната опасност от „Новите стандарти за сексуализация на децата, на ООН“, идва от кардиналната промяна на традиционните нравственни норми, и от промяната на мирогледа на децата, в рамките на едно поколение.

Споделете: