Болшевиките-гербафродити искат да отнемат имущество без съд и присъда

България се превръща в държава на чиновническия произвол, след като парламентът се готви да гласува конфискация на „незаконно“ имущество, дори без присъда.

Това е абсолютен правен водевил. Как могат да ти конфискуват нещо, за което не си осъден, че престъпно си го придобил? АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО Е РЕШЕНИЕТО НА ВКС, ЧЕ АКО СИ ОПРАВДАН, ОТПАДА И ГРАЖДАНСКАТА КОНФИСКАЦИЯ.

В момента мутренската власт се готви да остави конфискацията, и без присъда. Т.е. някой чиновник си харесва някой имот, завежда дело и ти го отнема. После на едни бутафорни „търгове“ го купува, и се нанася вътре.

И ТОВА – БЕЗ ДА СИ ОСЪДЕН! Ти не си престъпник, но ти отнемат имущество, обявено за „престъпно“.

Забележителното е, че до сега процедурата по отнемане започваше заедно с повдигането на обвинение. Но странно защо, ако обвинението отпадне, искат конфискацията да остане! Това е нонсенс. Направо да махат и обвинението, и да минаваме към конфискационни комисии, назначени от правителството!

И да ви река – като всяка репресия, и тази е срещу народа. Никой няма да конфискува апартамента на Горанов или 6-те на Цветанов. Никой няма да конфискува къщата в Барселона, собственост на тенис-клуба на Бойко Борисов.

Ще се конфискува всяко апетитно парче на обикновен дребен човек, който го е изкарал с труд…

И за пръв път в световната история, ще си престъпник, без дори да си осъден. Е, това дори през фашuзма не го е имало 🙂

ГЕРБ пишат нови страници в световната история и правна наука!

Добри Божилов

Споделете: