15 години НАТО стигат! Крайно време е да напуснем терористичната групировка

15 ГОДИНИ В НАТО. СТИГАТ!

Днес гербавите и психодесните честват влизането ни в НАТО. Явно много се гордеят с обстоятелството, че разфасовахме собствената си армия и поканихме чужда да ни пази. Че си нарязахме ракетите, за да купуваме американските таралясници. Че дори за парада на Гергьовден не можем да съберем техника да се отсрамим поне пред публиката.

Помня още Сюлейман Паси с трабантчето как с пяна на уста канеше шефове на НАТО в България и ни убеждаваше колко много ни трябва да станем член на Алианса. И никой, никой тогава не попита българският народ. Никой не ни каза какви са условията, никой не ни каза колко ЩЕ ПЛАЩАМЕ и че чужди войски ще дойдат на българска земя. Никой не ни каза, че ще се превърнем в преден фронт на НАТО.

Сега да видим равносметката за тези 15 години – около 11 МИЛИАРДА лева вноска за честта да обслужваме американците, четири военни бази на българска земя БЕЗ НАЕМ /Тръмп дори иска НИЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ, ЧЕ СА ТУК/, съвсем обезкостена българска армия, принуждават ни да купуваме американските боклуци и да воюваме срещу Русия!

По-сигурни ли се чувстваме, българи?! Аз – не! И е крайно време за референдум какво правим. Аз съм за това България да има неутралитет. И да изгражда и плаща на СВОЯТА, българска армия. Да, знам, че не можем да се защитим, но още по-лошото е доброволно да се превърнем в овце на заколение. И да си плащаме за това. А, и в края на краищата, 13 века сме се пазили сами – къде с успех, къде с неуспех. И никога не сме разчитали друг да ни пази!

15 ГОДИНИ СТИГАТ!

Елена Гунчева

Споделете: