Предателите-антибългари разориха и изгониха хората от Странджа, за да заселят там хuлядu мигрантu…

Селище за 280 души в Малко Търново и друго за над 1600 – в Елхово ще се изграждат, става ясно от поръчка, обявена от МВР. Най-вероятно това ще са лагери за мигранти, тъй като и финансирането е европейско – от фонд „Убежище, миграция и интеграция“, предава БНР.

Над 8 милиона ще бъдат вложени в площадки за разполагане на контейнери в Малко Търново, в Елхово и в Любимец.

Бъдещият лагер в Малко Търново ще се намира на ул. „Княз Борис I“ 54. Той трябва да е за до 280 души на територия от 7,5 дка.

Предвидено е обектите да са с монолитни огради, буферна зона, КПП, вътрешни огради, охранителни системи. Ще се изграждат контейнери за раздаване на храна, административни, за временно настаняване и санитарно-битови – бани и тоалетни.

В Елхово селището ще е на територията на Регионалната дирекция на гранична полиция. То ще е далеч по-голямо, на територия около 27 дка, за 1632 души, става ясно от обществената поръчка, която е обявена преди няколко дни.

Кметовете на Малко Търново и Елхово не бяха запознати с бъдещите планове на МВР. Градоначалникът на Малко Търново Илиян Янчев е в болнични и извън страната и обеща да провери информацията. Кметът на Елхово Петър Киров отказа коментар и поясни, че на дневен ред е подготовката за празника на града.

Източник: Епицентър

Тлъстата каракачанска и жамболина „заселват Странджа планина с бежанци“

Още през 2016 година Красимир Каракачанов разви идеята си, че Странджа планина е подходяща за заселване с бежанци, тъй като била обезлюдена. Вече по всичко личи, че жаждата за европейски пари и антибългарското поводение на ВМРО ще напълнят Странджа
планина с бежанци.

Както вече писахме в ход е провеждането на обществена поръчка за изграждане на огромен бежански лагер. Според обществената поръчка най-големият лагер ще е на ул. „Морава“ 1 в Елхово.

Става дума за имот от 27 дка. Там ще се разположат 204 спални контейнера за 1632 души. Вторият по големина лагер ще е в Любимец. Теренът му е 15.3 дка, върху които ще има 164 за общо 1088 души. Общо 45 контейнера за 280 души ще има в Малко Търново.

Лагерите ще имат нужда от допълнително сериозно строителство на площадките. От параметрите, които са посочени в обществената поръчка, се вижда, че контейнерите ще са с дължина 7 метра и тегло 2 тона.

Вътре ще има две стаи с по две двуетажни легла. Отделно от това ще има тоалетни и бани в по-малки контейнери. Лагерите ще имат контролно-пропускателни пунктове и терените им ще бъдат разделени с ограда на различни зони.

Това е само началото, но то ясно показва лицемерната политика на ВМРО и лидерите му Каракачанов и Джамбазки, които уж се бореха срещу
нашествието на бежанци в България.

Източник: http://www.bnews.bg/article/258574-karakachanov_i_dzhambazki_zaselvat_strandzha_planina_s_bezhantsi?fbclid=IwAR3sD8EjvxVKaDADj8g5wEeO7uDBmKl94IXqnOO_xO5LUGFjJMPj6mWODB4#.XJTR7DzRiSc.facebook

Всичко е било ИЗМАМА: Стадото, което не избиха заради „чума“, се множи

Стадото, което не беше избито заради „чума“ в Болярово, се множи, въпреки уверенията на експертите, че то не само ще изгине, но и ще зарази съседни със смъртоносната епидемия.

В края на седмицата Елховският районен съд отмени глобата от 1900 лв. за стопаните от Болярово, които не позволиха на ветеринари да влязат във фермата им, съобщава СЕГА.

Санкцията бе наложена от БАБХ – Ямбол. Стадото не бе унищожено и вече наброява около 280 глави, а стопаните се съмняват въобще да е имало чума по овцете.

В началото на лятото Болярово бе обявено за огнище и животните трябваше да се евтаназират. Стадото е затворено и стопаните не могат да продават продукти и месо от овцете.

Собственичката на животните Ани Петрова каза, че живеят на пенсията на един от членовете на семейството и на дарения от хората. Според нея всички институции са против тях. Тя заяви и че от Агенцията по храните не са дошли да вземат втори проби, а стадото се плоди.

Още в края на август м.г. стана ясно от пробите за чума по чифтокопитните, че заболяване няма, а избиването със заповед на БАБХ стотици животни, е било „за всеки случай“.

Умъртвяването на десетки стада е извършено въпреки, че по закон дори и да има чума, те трябва да бъдат само изолирани.

Безобразното решение на БАБХ остави десетки животновъди без препитание. Все още няма прокурорско произнасяне има ли престъпление в избиването на здрави животни и кой е извършителя.

Източник: http://rns.bg/стадото-което-не-избиха-заради-чума-с/

Споделете: