Защо антибългарите, продажници и предатели лъжат за Странджа?

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ЗА СТРАНДЖА!?

Лъжите не престават. МВР заяви отговорно, че нови бежански лагери нямало да има. Днес обаче (публикацията е от 23 март – б.р.), заместник-министърът на МВР Красимир Ципов откровено заяви, че Европейският съюз ще ни глоби жестоко, ако не построим „центрове за временно настаняване“. Временно, дръжки!

Явно управляващите ги е страх повече от неодобрението на европейските им господари, отколкото от гнева на българите. И изобщо не се притесняват да дадат българската земя на африканци. Разликата между бежански лагери и центрове за временно настаняване я няма. Защото с мигрантите нещата никога не са такива, каквито се предвиждат. Уж щяха да са само бежанци. Изведнъж се оказаха от къде ли не, стичащи се на тълпи да ги издържа богата Европа. Сега центрове за 3000 души! Всеки с издръжка над хиляда лева, докато българските пенсионери гладуват!

Танте Меркел закопа Европа и Германия. Пусна духа от бутилката и сега никой не може да се справи с последиците. Но поне България може да избегне това ненормално безумие, обзело европейците. Да, обвинявайте ни, че сме ксенофоби и нетолерантни. Ние сме българи! Искаме на тази земя да живеят българи. Да се спазват българските обичаи и традиции, да се говори на български език, да се раждат български деца. Аз се гордея, че обичам България повече от лицемерната толерантност на изкукалите европейски лидери.

И ако трябва, ще плащаме санкции. Но не трябва да допускаме мигранти в Странджа. Защото няма да си тръгнат. А Странджа сега е болката, раната на България. Там гербавите нанесоха поражения, които дълги години ще се помнят от хората. Отнесоха се със собственият си народ като вандали и завоеватели, избиха животните, пратиха недосегаемите да убиват поминъка на хората, глобяваха, пратиха полиция да се разправя с хората, които искат да защитят домовете си. Същата полиция, която скоро ще охранява горките мигранти от нетолерантното българско общество!

И пак ще повторя – Европейският съюз е вреден за България! Не съм съгласна с това, което ни налагат. Ние нямаме собствена политика! А само трябва да изпълняваме безумните заповеди от Брюксел! Стига!

А за Странджа…..Странджа е България! Не трябва да позволяваме това предателство да го изпълнят. Не трябва да позволяваме заселването в Странджа на ДРУГИ!

Елена Гунчева

Споделете: